Зголемен исцедок имам во текот на цела бременост....Болки напати имам ако сум поактивна во текот на денот или слично, 31+ сум. Гледам колку толку да пружам нозе во текот на денот, да пододморам. Редовно после лежење ме болат колкови, карлица, табани, све живо, и не паничам. Не паничете за се и сешто, шо знам, или па јас сум опуштена....
Среќен роденден мила... да си здрава и жива , само убавини да те следат заедно со твоите најмили inlove:
Јас женски не сум 32ра, а имам слични симптоми на вашите. Има шанса бебенцата да не притискаат незгодно? Мислам мајчичкиве веќе кажуваа дека со прво бебенце им се случувало нерв да им фати и да лежи така и да боли со денови. Инаку притисокот од кај би бил и болката... Бтв јас сум денес кај Џикова во 16:30 на преглед, па ќе ви кажам како сум поминала.
@LadyC Sreken rodenden .Ziva,zdrava ,najvesela . Samo ubavini da te pratat. Ti pustam sreka za posle na kontrola . Imaj ubav den
@LadyC Sreken rodenden , ti posakuvam samo ubavini , jas denes bev na kontrola pred zakazanoto kaj maticnata nekako sube mi bese i si rekov da vidam bebusko kako e , bebeto e vo red uste ne znaeme sto e ne saka da se pokazi , a v sabota ke bidam nevesta pa malku napnato e so podgotovki , vi posakuvam ubava nedela mesinja *
Фала драга на честитките, а на тебе ти посакувам среќен брак и да сте вечни! Имаме тука тема за тоа какви сме биле како невести, да ставиш слика да те видиме! Девојки, сонциња сте сите, знаете? Бременоста немаше да ми биде волку убава да не бевте сите вие! И породени и тие што се сеуште во исчекување! Многу ве гушкам и бакнувам!!!
@LadyC ајде и тука Среќен роденден, се најубаво ти посакувам. Чекаме да пишеш како поминал прегледот. Со позитивни мисли се ќе биде во ред! За бебушките, нормално е да притискаат како поминуваат месеците. Просторот во кој живеат им станува се потесен. Непријатно е понекогаш па си мислиш, готово или од доле или преку стомак кај и да е ќе излезе. Не излегуваат ни така лесно, ни така брзо. Немојте да се плашите!
Lejdiiiiii sreken rodenden draga.da si go docekas so radosti bebenceto i da go preplavis so lubov sreka i mnoooogu guski. P.S da ostanes vakva pozitivna i buntovna sekogas
Јас пијам 2 пати по 250mg, може и појака доза но мора да има барем 8h помеѓу зимање.. најпрактично е наутро и навечер...
Така и планирав да ги пијам. Тек утре сум на др за тоа што сум укочена а немам како болката да ја намалам па викам 2х магнезиум можеби ке ме опушти малку.Фала ти
@LadyC среќен роденден, да си жива и здрава, многу среќа, љубов и здравје понатаму. инаку денес бев кај матичната бебуш е добро, тежиме 166 гр. и така. имајте убав ден