во која тема пишувате за колички не можам да ја најдам? редактирам п.с. ја најдов Количка била, јас во множина барав
КАЈ мене ПАНИКА Сега во ВЦ видов капка крв на гаќички//...Од што е како е појма немам, нема више крв, (се извинувам на речник), мочав завршив работа се бришам - крв нема, ама капката крв си стои Ви се случило? Објаснување?
Баш пред некоја недела така мене ми се случи баш исто како тебе и веднаш бев кај матичната ... ме виде и ми кажа дека имам крв во матката и затоа имало капка крв, ми стави инекција мислам прогестерон ... и од тогаш примам утрогестан.
Оффф, закажав сега, ама за утре, нема денес термин. Ваљда не е страшно до утре. Ама сосема мала капка крв, т.е две капкички една до друга.
Да баш и мене ми беше така многу малце крв една капка.. А кога закажа му кажа дека имаше крв..? . Бидеќи јас кога му кажав веднаш ме викнаја како итен случај... Не се секирај ќе видиш што ќе ти кажи... Мене ми рече од бактерија е настаната крвта во матката... Ако можиш да појдиш денеска ќе биди поубаво да си бидиш начисто.
Добар ден и од мене Еве сме јас и бепче, баш ко на сликава Почнав да ги осеќам движењата некаде од 18 недела наваму. Многу е активно а чувството е неописливо Ве поздравувам
27 nedela sum ama nekako denes i vcera slabo mi mrda bebevo, vcera cel den ne mrdna duri vecerta denes voopsto, vi se ima sluceno, mnogu se plasam
9 dena pominaa od terminot,se iste nitu bolki nitu sum otvorena. Plodova voda dovolno,ctg reaktivno... se e vo red se uste...ne znam koga ke bidne poragjajot!!!
Nemase nisto, mozno e vika da sum se izgrebala ili slicno Inaku namaleno mi e grloto na.matkata, pa da odmaram treba malku poveke od 5,4 na 3,4 doslo Bebo e super
Не се секирај ќе ти наплати за сите дена што било мирно Ако не го осетиш и денес, појди си на контрола да не ти е шубе
Јaс сум плус 5 денa oд терминoт дoктoрите oбичнo препoрaчувaaт индукцијa нo мoже дa се чекa 2 недели oд термин aкo плoдoвaтa вoдa и пoстелкaтa се вo ред бaрем мене тaкa ми кaжaa мене ми рекoa дo пoнеделник чекaме aкo не пoнеделник сaбaјле индукцијa oф мoри мaјкo aјде мoже синкo ќе сaкa прирoднo дa дoјде пoздрaв
А заборавив да пријавам, вагиналниот исцедок што го имав испадна јака инфекција. Треба да ставам вагиналети некои Макмирор Комплекс, тие ми ги препиша, 10 комада. Има некој искуство со овие?
Мешиња како сте Јас денес возбудена, се видовме со синко, на цтг сосема мали контракции, 2 прсти отворена.. Ситно броиме , останува да ги чекаме болките. Ајде со лесно нека ни е на сите.
И јас сум 27(+1) конечно најдовме врсник(чка).. Шала настрана пробај да легнеш на стомак на перници, мене увек ми пали, ќе го осетиш да промрда... Се дешава да се заспиени без грижи...