Voopshto ne me chudi i da e bremena i da e realen zhivot.... USA e poznata po teen pregnancy, taka da sekoj den gi gledam ovie shto ne znaele za zashtita... Ama sum se iznaspala denes... cel den mi e sloboden od dvete raboti. Vikendov plan mi e krevetce postelnina i dushece da mu kupam na kureto, samo ushte toa ni ostana od pogolemi stvari.
женски бидеќи овде сте поактивни па да ве прашам дали знаете продавница на енци менци дали има во Битола?
Ја замолувам @danichap да се јави и да ми помогне околу изборот на козметика за новороденче (купка, кремче за газето, млеко за тело и сл.). Ќе одам другава недела во Германија, а таму се колекциите на Weleda и Mustela поефтини од тука, па успат сакам да се опремам со се. П. С. Исто ме интересира што е добро да користи мајката после породување, за стомак, за гради... Ептен сум не информирана на оваа тема. Читам, читам ама џабе...
Нормално е да истекуваат вагиналитетите, барем јас секогаш кога сум примала сум имала ист ефект, само што овој пат моите беа мрсни. Имајте убав ден и прекрасен викенд
Имам одлично искуство со Веледа и топло ја препорачувам. Calendula, односно линијата од невен ја користам за бањање За лице Лосион Weise Malve за пеленската регија Иако сум сигурна дека и од линијата со невен не би зажалила, но за мене оваа е незаменлива. Еднаш ја пробав и не ја сменив. Јас не третирам здрава кожа, односно нанесувам од горепсоменативе продукти само на кожа ја има потреба од истите, односно кога сум забележела црвенило на газето или сува кожа... Една туба ми траела и пола година. Не нанесувам некои парфимирани кои се секако за наш нос попријатни од органскиве само за мене убаво да ми мириса убаво, туку приоритет давам на она што е добро за бебешката кожа. Биодевојка има направено одлични рецензии за бебешките продукти, во соодветната тема можеш да читнеш и нејзино мислење и совети. И она ја препорачува веледа.
У Зегин ги има, не орашувај за цена, изгор, 900 и нешто е за бањање, кремите се од 600-900. Си нарачав од Германија сега, за таа цена што ќе платев еден лосион за бањање и една крема за лице цела колекција ќе ми ја донесат.
Во Франција овие се цените: гел + шампон за туширање = 7€ млеко за тело = 10€ крем за пеленска регија = 9€
здраво женски сега ги добив резултатите од брисеви и пишува кандида во цервикален и вагинален брис? докторката ми рече земи канестен 3 ама ептен се упрпав. ве молам за искуство,и колку дена после терапијава со вагијналети се прават нови брисеви? иначе крвта ми е супер, железо 29, шеќер 4,2 поздрав
j јас кога ставав вагиналети иста бев . Нон стоп истекуваа. и тука исто прашував. Нормално е без грижа
офф ништо изгледа ке мора доктор да барам, мислам дека пулсот 100 е превисок, а притисокот 140 со 85...