Дали некој од вас користи дневни влошки или само јас сум со нив од почеток ?. Многу влажно се осекам кога не носам ,и само во вц трчам . Ми рекоа дека не било убаво да се носи .. Од вчера ја почнав 28 недела.Многу брзо се заморувам , бебе ми е наместено и некако ме притиска доле ,се друго е нормално Вчера мрдаше не престана цела вечер незнам што му стана Имајте убав ден
поубаво ставај си тоалетна хартија и ќе ја менуваш на секое идење во тоалет така било поубаво од секојдневните полесно се фаќало инфекции барем мене така мо кажаа... што се однесува до бебуш јас мислев само моево немирно цела вечер ама ете не било така...јас сум 28+4
тука негде сме се бркаме Вчера се надмина незнам што му стана . цел стомак ми се брануваше фала ти за совет
Јас носам секојдневни, ама па и ми се појави инфекција. Така да не знам дали е од нив, дали од друго нешто....
Значи цело време осеќав влажност, морав да носам. Меѓутоа матичната кога ме прегледуваше за инфекцијата како можна опција спомна депилација и секс. Влошки не.
Jas menam gaki na sekoi pet minuti ponekogas.znam deka sekojnevnite ne se mnogu zdravi iako se dosta prakticni.I pred bremenost gi izvegnuvav.Edna doktorka mi rece koga imav vospalenie na besikata da izveguvam vlazni maramcinja i sekojdnevni zosto pridonesuvale za razvoj na bakteriite.Spored nea se sto ne ja ostava da disi kozata e poveke zlo otkolku dobro
Еве ме и мене. Само што јадев ајварче, македонско, домашно, од мајка направено и верувале или не вака на далечина од 2.000 км уште послатко е. Мајка беше на една недела кај мене, се прошетавме, си се видовме и сега во исчекување на нови гости од Македонија си ја лечам носталгијата со многу чоколадо. Во меѓувреме барам некое душече за бебе, како и релаксатор. Тешка сум за носење одлуки кога добро имам проучено нешто, не па вака, во странска земја, каде не знам ни која марка е најубава. Во продавници под дифолт најскапото ти го нудат, а јас сметам дека не секогаш најскапо значи и најквалитетно т.е. најубаво. Бебе ужива заедно со мене, мм гледа фудбал и така полека си поминува уште една недела. за сите.
Нон стоп ве читам мешиња но немам многу време да пишам.синко и јас после вирусот со повраќање и пролив,не фати и затнати носиња и тт и едвај дишеме двајцата,сигурно и она внатре му е тешко.Освен парацетамол друго ни не смеам да пијам.Само што побрзо да помине уф веќе.Мешко расте,бебуш рита,мрда се гледа ногичка ли со што ме клоцка незнам дури и ме заболува стомакот.Убава вечер мајки,жени,мешковци....
Prasaj ginekolog za cefaleksin jas ko bev nastinata mi prepisa,inaku za kiselini i kosa ma bebce babini devetini,na tie kiselini sto gi imav moevo sosem malku kosicka ima
јас носам привремени и немам инфекција. Бар сега за сега. Ама пијам мн чај брусница и течности општо.