Mi treba sovet mamicki, 40+5 sum i za sreda imam zakazano poragjaj so provokacija. Denes me proverija dali sum otvorena i rekoa samo 1cm. Mi pravea membrane stripping, ne znam kako go vikaat vo Makedonija, mnogu neprijatno i bolno cuvstvo sega bev vo wc i na toaletnata imav malce kako temna krv. Dali da odam odma vo bolnica ili da cekam? Nemam nikakvi bolki uste
Ане мене пантенолот не ми погнаа ама затоа се најадов лук со павлака и другиот ден бев како нова.ако мојш да јајш не мачи се најади се и готово.јас се прскав и со прополис за деца ама не ми помина.лукот е закон.
Добредојдовте за новите идни мами! Ви посакувам лесна бременост и да ви е со добра мисла! Господ нека не чува сите нас и човечињата во нас! Да ни се зголеми бројот уште повеќе и да си се дружиме после весело и во другите теми! Имајте добра ноќ!
Честитки до сите нови мамички, само да се множиме! Девојки на колку степени ги перевте бебешки алиштенца најпрво? Сакам деновиве да исперам се што купив за бебе, ама се мислам дали се да пуштам на 40 степени (успатно да кажам дела Индесит машина за перење и сушење имам, па ако има некоја тука иста таква многу ќе ми биде од помош ако каже како ги пере бебешките алиштенца )
И конечно 36+1 многу поопуштено оф колку ми беше страв од превремено а сега треба да бројам до 38.и нема крај на грижите морам тогаш царски но сега само се провервам да не пукнал воденјакот да не паднал чепот да не ме фатат болки па да мора хитно царски.оф леле се надевам бебенце ке ги следи плановите
Da ne bese vo ekipata sto piese koka kola pred sobata kaj sto pravat ctg? Jas da se iznacekav, ama barem ne me vratija kako vo nedelata. So lesno Jagotce jas kontrola imam vo ponedelnik ako ne bide nisto do togas. Imaj si lesen poragjaj i da spodelis posle sto me ceka od prva raka! Jas pak dezurna vecerva. Mislev da se banjam, ama nisto. Me fati mrza i toa golema. Jadam napolitanki i pijam limonada, zdrava hrana za dobar son Ubavo da spiete
@^angel^ во државна. Јас многу размислував и сепак одлучув повторно да се пораѓам таму. Овојпат се надевам дека ќе имам поубава породилна приказна од претходната. Барем со второ викаат полесно е. Ти за Чаир се одлучи? Мислам така ко да прочитав. @Kristula јас бев околу 15:00-15:30 часот. Кога влегов да ми прават цтг во собата имаше само една девојка за која искрено во моментот кога ја видов помислив дека си можеби тоа ти, затоа што знаев дека денеска и ти имаш закажано. Веројатно не си била, бидејќи во чекалната пред собата само мојот сопруг седеше и ме чекаше, немаше екипа што седи и пие кока кола. А девојкава баш збореше дека пиела кока кола непосредно пред цтг, а претходно јадела чоколино. Ај сега кажи ми дека ти си била? Инаку, мислам понеделник далеку ќе ми е, но како и да е, со лесно и ти да пројдеш, а и @^angel^ мислам тука некаде беше. Сите па и јас. За многу скоро ќе се читаме и ќе споделуваме искуства во многу поубави теми. Ептен ситно броиме.
@^angel^ i jas ke odam na klinika tamu odev i na vezbi, poznato mi e sto e i kako e i mozam da kazam deka otprilka znam kakov e personalot i znam sto da ocekuvam. Samo so ubavo i lesno da pomine se i srekjata da e na nasa strana @Jagoda123 ne sum bila.jas sme se razminale. Jas kon 2 bev gotova veke. A, jas dodeka piev koka kola, gledam trudni naokolu i si vikam kaj mi e Jagotkava? I kaj sega vo ovie docni saati mi spomna cokolino? Sega problem imam nema na benziska da kupam, a samo toa raboti nisto... Sea zamena-popara!
Машала, се израдував колку нови мамички имаме. Честитики сите со лесно да си ја износите бременоста!! Јас да се пожалам, три дена по ред веќе осеќам како бебо ми седи на бешика секој чекор мислам дека ќе се измочам. Денес било ептен забавно, на двете работи тоалетот е на другата страна на зградата. Додека да заминам готово мислам се измочав. Иначе е многу активен цел стомак ми го врти(магичен осечај) @^angel^ @Jagoda123 @Kristula Со лесно нека ви е женски, Господ нека е со вас
Нема да се дружиме во болница,јас сепак се одлучив за чаир, мада и врски ми најдоа за на клиника ама нешто ме влече у чаир, веројатно дека таму сум родена , ама затоа здравје боже да пројдемесо лесно па ќе се дружиме во другата тема. Иначе бујрум на чоколино. Јас прееска се забораив си пиев турско со гостите и сеа очиве ококорени Пинки фала ти срце и јас ти посакувам со лесно да си го поминеш останатово време од бременоста стварно е скапоцен дел од животот.
Zdravo mesinja, vi posakuvam prekrasen den Moze nekoj da mi kaze kako gi stavate tie lentite koi se pojavuvaat pod komentarot koi pokazuvaat koja nedela od bremenost ste?
на овој веб сајт: http://lilypie.com/myDetails.php треба прво да се најавиш, па потоа чекор по чекор си бираш што сакаш
Добро утро женски. Некако по мерак ми е да пишувам сега кога има нови трудници. Инаку некако се стануваше монотоно и досадно, девојки се пораѓаа а нови никаде на повидок. Ова е сега друго. Сега е поубаво . Убав ден на сите
Многу се радувам за новите трудници во групава ..време беше да се јавите Честитки и со лесно да си ја износите бременоста. Јас сум добра,бебе исто така. Си мрда многу. Утре сме на контрола кај матичната да се видиме Како се пуштив во шопинг за бебе ми нема крај Имајте убав ден