Душа фалат фалат и тоа како ..ајде и ја едвај чекам да појдиме па одма споделувам а и за стрии треба да почнам оти знам дека здравје понатаму ќе имам секако оти еднаш ми се јавиа од поправање малце аа ако ја не халуцинирам мислам и на града ми излезе неделава една мала :/ ќе пробам баш со кремот и капките со време може ќе приф убаво кожата ..
хахаха ме изнасмеа искрено скрос и кај мене за некои раб е така .. џабе е човек каа си има свои сваќања нема да смени
тоа незнаев како смеиме од кога и што е дозволено оти секој разл ќе ти каже .. е ми олесна баш ќе појдам на забно иам потреба и не е мала ..
Прашај си на забно. Зашто јас прокрварев во 4ти месец ( а на забар бев зашто испаничив во 5ти месец зашто имам порцелани напред правено) мене не се нафатија да ме снимаат. А за поправање заби само без анестезија. Секој забар е различен, ќе си кажеш дека си бремена и ќе видиш. Инаку и јас сум на контрола наредна недела. Едвај чекам, немам веќе трпение
секако ќе си напоменам све и оти и со ризична бременост се водев до пред недела и да пазам а за снимање мислам не смеиме никако .. мене поеќе ми е за свадбава еве а ни стаса да се средам малце онака а тие поголеми раб што се ќе ги оставам можат да почекат уште малце освен ако не направат бејла.. јас само ги чекам прегледиве па и мм и тој да можи секоа недела ќе ме носи денес бриз ми зимаат и вика на док а нели може да го видиме и сеа ти до каде си со бременоста какво е бебчето
Девојки јас машко носам,па лицето ми е катастрофа,а баш месециве паузирам од шминки,пудри и слично...и мене ми велеа се и сешто околу лепотата и полот но нема врска (барем кај мене) Инаку се мачкам со путер за трудници на Хипп,засега ми е ок не е премногу мрсен и убаво впива... Инаку...што е со бабината деветина дека трудна жена не смее да се шиша???
јас проблеми со акни немам.. напротив лицето мие чисто .. забите ми се супер сега за сега ама како што кажав ќелава сум ќе пробам со тој шампон со лук ... може ќе ми се обнови ама не ми се ризикува да чекам .. за нега на бебчето што која марка е најдобра .... за Бекутан што викате ?
Со првото кога се породив косата почна многу да ми паѓа и одма почнав да пијам мерц витамини иако доев и за кратко ми порасна нова коса. Лицето ми е чисто и со првото еве и со второво а различен пол. Мислам дека имаат улога хормоните ама и исхраната. Ако јадам глупости и се поправам 2-3 кила одма губам на квалитет на кожата.
Јас пијам пре мама, хемовит( за крвта) магнезиум директ и витамин ц (1000 со продолжено дејство) Сите ми се по препорака на матичниот. Витаминот ц земав ретко до 5 месец, но во 5 ми се искомплицира ситуацијата со бубрезите па матичниот по соодветната терапија за бубрези ми рече да земам витамин Ц 1000 зошто многу ја подобрувало општата здравствена сосотојба на организмот
Drugarici tuka sum cepot padna, otvorena 3cm. Sega sum doma, ako ne dobijam bolki, za dva dena na kontrola. Vodenjakot ne e puknat. Bebeto si e namesteno kako sto treba. Go merea, 3,5 kg ima buckoto! Se me tera na spienje celo vreme. Izgleda bebevo mi dava posledna sansa da pospijam Ve pozdravuvam se nadevam za brzo ke si go vidam bebo Imajte ubava vecer
Леле срцкa aјде сo лес сaмo убaвo дa пoминеш.еднaш дa нaпнеш и oп дa дoјде бебуш.бaцкии дo двaјцaтa и пoбрзo дa си се гушкaте
Јас од старт мачкав...ама пак се појавија. Генетика, кај секој е различно. Мислам дека нема прерано за хидратација на кожата. И да започнеш нема да е штета. Не ги заборавај градите и кај бутовите...и тие се осетливи делови каде се добиваат стриите.
Eve ti eden recept: 1/2 kocka kvasec so malku seker na vrvot na laziceto i tri lazicki toplo mleko gi stavas na epten umereno toplo (pr.na krajot od sporeto) i cekas da se digne kvasecot. Na toa dodavas edna zolcka od jajce i ke ja izmesas smesata dobro da stane homogena. Na cista, vlazna izmiena kosa ja nanesuvas smesata i poleka i ubavo masiras na korenot i po dolzinata. Potoa ke ja stegnis vo najlon kapce i ke ja zavitkas glavata vo topol peskir. Taka ostavi ja da otstoi 1h. Potoa izmij se so sampon. Ekspres rezultat uste po tretiot tretman! Se izvinuvam za off topic...
Јас срцка машко носам, сакав мн девојче, ама сега некој да ми каже девојче дека е би ми било чудно, некако што знам... Инаку јас сум 8ми месец, здравје во ноември почеток влагам во 9ти и после со Господ напред кога ќе реши синко да излага - тогаш.
машала мила со лесно со убаво да ти е до крај си истерала радост е тоа и некоаш и забораваме на тоа што сне сакале првично ако испадне спротивното исто како да сне го сакале секогаш ...