Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Poppins

Poppins Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    2.713
    Допаѓања:
    5.680

Душа :*
    фалат фалат и тоа како ..ајде и ја едвај чекам да појдиме па одма споделувам :inlove:а и за стрии треба да почнам оти знам дека здравје понатаму ќе имам секако оти еднаш ми се јавиа од поправање малце аа ако ја не халуцинирам :D мислам и на града ми излезе неделава една мала :/ ќе пробам баш со кремот и капките со време може ќе приф убаво кожата :)..

На aaa.vitooo.aaa и LadyC им се допаѓа ова.
  2. Poppins

Poppins Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    2.713
    Допаѓања:
    5.680

хахаха ме изнасмеа искрено скрос :D :D и кај мене за некои раб е така .. џабе е човек каа си има свои сваќања нема да смени :^)

3. Poppins

Poppins Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    2.713
    Допаѓања:
    5.680
    тоа незнаев како смеиме од кога и што е дозволено оти секој разл ќе ти каже .. е ми олесна баш ќе појдам на забно иам потреба и не е мала ..

4. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Прашај си на забно. Зашто јас прокрварев во 4ти месец ( а на забар бев зашто испаничив во 5ти месец зашто имам порцелани напред правено) мене не се нафатија да ме снимаат. А за поправање заби само без анестезија. Секој забар е различен, ќе си кажеш дека си бремена и ќе видиш. :)
    Инаку и јас сум на контрола наредна недела. Едвај чекам, немам веќе трпение :l::l::l:

На aaa.vitooo.aaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Poppins

Poppins Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    2.713
    Допаѓања:
    5.680

секако ќе си напоменам све и оти и со ризична бременост се водев до пред недела и да пазам а за снимање мислам не смеиме никако .. мене поеќе ми е за свадбава еве а ни стаса да се средам малце онака :) а тие поголеми раб што се ќе ги оставам можат да почекат уште малце освен ако не направат бејла..
    јас само ги чекам прегледиве па и мм и тој да можи секоа недела ќе ме носи денес бриз ми зимаат и вика на док а нели може да го видиме и сеа :D ти до каде си со бременоста какво е бебчето :l:

На LadyC му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Grungie

Grungie Популарен член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    1.160
    Допаѓања:
    2.243
    Девојки јас машко носам,па лицето ми е катастрофа,а баш месециве паузирам од шминки,пудри и слично...и мене ми велеа се и сешто околу лепотата и полот но нема врска :D(барем кај мене)
    Инаку се мачкам со путер за трудници на Хипп,засега ми е ок не е премногу мрсен и убаво впива...

Инаку...што е со бабината деветина дека трудна жена не смее да се шиша??? :x:headbang:(facepalm)

На menelele, aaa.vitooo.aaa, kavadar4anka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Бабината деветина вели дека ако се шишаш во трудноќа детето ќе ти има ретка коса :D

На LadyC, aaa.vitooo.aaa и kavadar4anka им се допаѓа ова.
  8. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    јас проблеми со акни немам.. напротив лицето мие чисто .. забите ми се супер сега за сега ама како што кажав ќелава сум :D ќе пробам со тој шампон со лук ... може ќе ми се обнови ама не ми се ризикува да чекам .. за нега на бебчето што која марка е најдобра .... за Бекутан што викате ?

На aaa.vitooo.aaa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. VIKTORIJA 1

VIKTORIJA 1 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2016
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    434
    Со првото кога се породив косата почна многу да ми паѓа и одма почнав да пијам мерц витамини иако доев и за кратко ми порасна нова коса.
    Лицето ми е чисто и со првото еве и со второво а различен пол.
    Мислам дека имаат улога хормоните ама и исхраната.
    Ако јадам глупости и се поправам 2-3 кила одма губам на квалитет на кожата.

10. Grungie

Grungie Популарен член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    1.160
    Допаѓања:
    2.243
    Хахахаха јас мислев нешто пофаталистичко е :D можеби лоша фризура засекогаш :lol:

На aaa.vitooo.aaa и Offspring им се допаѓа ова.
  11. letters

letters Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2014
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    561
    Јас пијам пре мама, хемовит( за крвта) магнезиум директ и витамин ц (1000 со продолжено дејство) Сите ми се по препорака на матичниот. Витаминот ц земав ретко до 5 месец, но во 5 ми се искомплицира ситуацијата со бубрезите па матичниот по соодветната терапија за бубрези ми рече да земам витамин Ц 1000 зошто многу ја подобрувало општата здравствена сосотојба на организмот

12. Kristula

Kristula Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.823
    Drugarici tuka sum:hai: cepot padna, otvorena 3cm. Sega sum doma, ako ne dobijam bolki, za dva dena na kontrola. Vodenjakot ne e puknat. Bebeto si e namesteno kako sto treba. Go merea, 3,5 kg ima buckoto!
    Se me tera na spienje celo vreme. Izgleda bebevo mi dava posledna sansa da pospijam:D
    Ve pozdravuvam:* se nadevam za brzo ke si go vidam bebo:inlove:
    Imajte ubava vecer:hug:

На pandelka, Lepaaa, VedaG10 и 22 други им се допаѓа ова.
  13. mikimaus123

mikimaus123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2016
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    139
    Леле срцкa aјде сo лес сaмo убaвo дa пoминеш.еднaш дa нaпнеш и oп дa дoјде бебуш.бaцкии дo двaјцaтa и пoбрзo дa си се гушкaте :*

На Kristula му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kavadar4anka

kavadar4anka Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    4.388
    Ме изнасмеа мила, читам на глас и мм вика а тоа што се депелираш што значи? :D

На Natasa. P и aaa.vitooo.aaa им се допаѓа ова.
  15. Natasa. P

Natasa. P Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2015
    Пораки:
    1.941
    Допаѓања:
    6.630
    Mesinja...a od koga pocnuvate so mackanje na stomaceto za da nema strii?

16. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.542
    Допаѓања:
    289.081
    Јас од старт мачкав...ама пак се појавија. Генетика, кај секој е различно.

Мислам дека нема прерано за хидратација на кожата. И да започнеш нема да е штета.
    Не ги заборавај градите и кај бутовите...и тие се осетливи делови каде се добиваат стриите.

На Natasa. P му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Natasa. P

Natasa. P Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2015
    Пораки:
    1.941
    Допаѓања:
    6.630
    Eve ti eden recept:
    1/2 kocka kvasec so malku seker na vrvot na laziceto i tri lazicki toplo mleko gi stavas na epten umereno toplo (pr.na krajot od sporeto) i cekas da se digne kvasecot. Na toa dodavas edna zolcka od jajce i ke ja izmesas smesata dobro da stane homogena.
    Na cista, vlazna izmiena kosa ja nanesuvas smesata i poleka i ubavo masiras na korenot i po dolzinata. Potoa ke ja stegnis vo najlon kapce i ke ja zavitkas glavata vo topol peskir. Taka ostavi ja da otstoi 1h. Potoa izmij se so sampon. Ekspres rezultat uste po tretiot tretman!
    Se izvinuvam za off topic...

На menelele му/ѝ се допаѓа ова.
  18. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Јас срцка машко носам, сакав мн девојче, ама сега некој да ми каже девојче дека е би ми било чудно, некако што знам... :D
    Инаку јас сум 8ми месец, здравје во ноември почеток влагам во 9ти и после со Господ напред кога ќе реши синко да излага - тогаш. :) :inlove:

На Bebulleee, kavadar4anka, ssweety и 3 други им се допаѓа ова.
  19. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Да не се мисли на изрекана „паметна глава коса не трпи“ ? :rofl:

На Bebulleee, kavadar4anka, aaa.vitooo.aaa и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Poppins

Poppins Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    2.713
    Допаѓања:
    5.680
    машала мила со лесно со убаво да ти е до крај си истерала радост е тоа и некоаш и забораваме на тоа што сне сакале првично ако испадне спротивното исто како да сне го сакале секогаш ...:inlove::l::hug: