Da ve prasam haha ste koristele canesten vaginaleti i mast vo bremenos, denes mi rece Dimcev da gi stavam ama mi e sube nekako,neznam sto da pravam,i ako ste gi stavale kako (so ili bez aplikator).Pozdravce
Јас имам користено канестен вагинални, а маст. Нистатин наводно била поблага таа маст. . . Нетреба да ти биди шубе биејќи подобро е вагиналните одколку бактерија. Како и да е штом ти рекол доктор тој повеќе знај од нас.
Stavav i jas kanesten vaginaleti tie po 3 vo pakuvanje sto se. Probav so aplikatorot ama ne vleguvase, mnogu bev suva i me bolese pa si gi stavav so prsti.
Добро утро женички, уште една мирна ноќ Сите викаат сега да се наспијам, ама јас уште од 7:00 на нозе Гледам вие уште спиете хахахах Сега си ги приметив и првите стрии, и така мн тешко ми падна
Не спиеме, переме. Инаку мене ми се појавија малку стрии странично кај куковите и на бутки малку а на стомак ич немам... Имаше некој лек да се мачкаат додека се црвени испробан од сестра ми ама ај да се распрашам па ќе пишам. Убав ден
Добро утро и од мене јас сеуште немам приметено ништо ама здравје ќе видиме до крај дали ќе има стриички Убав ден на сите
da ama to e to prva bremenost mi e pa zatoa sumnestrpliva plust to donenjeto kako najsiguren simptom go imama cuvstvitelni grati povejketo simptomi gi imam i se nerviram so o9va testojte oti vaka izleguvaat
ич да не се нервираш, уживај си колку можеш одмарај и кога ќе идеш на лекар се ќе ти каже тој што и како...ти сега само чувај се
а зашо правиш тестови цело време уствари? јас пример направив еден попладне и откако ми покажа бледа линија, направив уште еден со прва утринска мокрача - за да си потврдам дека е позитивен. се понатаму е излишно. и вториот беше со бледа втора - затоа шо е рана бременост. тестовите домашни не се квантитативни, ако мислиш дека е така... тие само покажуваат присуство на хцг, нема да ти покажат колку си трудна и дали ти се зголемува хормонот или не...ако сакаш ова да го дознаеш, напрај си бета хцг. јас конкретно - не правев бета, отидов на преглед после 1 недела и немаше потреба од бета, ми потврди бременост
Добро е ,ќе биде ја полниме 32 па со ГОСПОД напред за кратко ќе се гушкаме со бебушка.Те гушкаме и се најубо
@mama marija I jas bev ista, I mene prviot test mi bese so dve mnoogu bledo rozovi crti, I toa go pravev rano sabajle sto mislev deka sonuvam koga gi vidov, pa za da se osiguram deka ne sonuvam napraviv I vtor test od vtorata urina I bese za nijansa malku potemno rozevo. Kolku poveke panicis tolku poloso si pravis I si sozdavas nedoumici I nesigurnost. Pocekaj go pregledot kako sto ti valaat postarite I poiskusnite mamicki. Poz I imajte prijaten vikend sun:
Да јас користев и да не се секираш имаат локално дејство нема влијание врз бебето.Користиги слободно ќе ти изчезне непријатното чуство на чешање!
Е ако се бе маче со бледа линија, позитив се, оди од крв нека ти напраат у Адриалаб ако си нетрпелива ќе видиш се. И нека е со лесно цела бременост.Се најубаво ти посакувам!
Срцка ај распрашај се и кажи бидеќи јас на стомак цела сум стрии . . . Прибав со повеќе креми. . . Ми рекоја и со павловичева, мед. Вазелин, но ништо не ми помогна
Добро утро од мене Ноќеска гледав филм и заглавив, па денес си дозволив да си поспијам Инаку, кога сме кај стриите, јас приметив на лева страна кај што спијам на колкот како испукани капилари. Ваљда дека цело време на лева спијам. Се мачкам редовно ама тоа е. Инаку на друго место немам. Ајде кога ќе дознаете за лекот - пишете. Убав ден ви посакувам
Секако ќе пишам, сестра ми е на курс, да заврши ќе ми каже па ќе пренесам тука. Некој начин на природна база беше, ама ич не ми текнува како беше точно. :/