Чувај се повеке во овој период колку сто мозес повеке витамини јас пијам таблети elevit се викаат внатре има фолна и сите други потребни витамини,но бидејки за друго немам многу апетит најдобро ми е кога јадам овосје и пијам многу Чаеви со лимон! мора да внимаваме највеке сега нели?!
^да да...ама според тикеров гледам 11 дена се бркаме еее многу сум тажна што не можам тикер да си ставам, незнам зошто неќе.
и јас едвај се снајдов,после појот трикер гледај со мали сини букви писува make a pregnancy tricker притисни таму,написи ја датата од последната менструација и се сто ти бара и потоа овде на форумот одис на контролен панел па на профил па на потпис и таму ви празното место ке го ставис линкот од трикерот...пробај мозеби ке се снајдес
^јас си ја знам постапката, и знам многу страници за pregnancu ticker, ама кога ќе го постирам во потпис и кога ќе стиснам ИСПРАТИ, ми кажува административна грешка некоја и неќе. :/
HELEN и јас пијам Огестан со 300 витамини внатре, но магнезиумот е друго, од 5-6 месец се пие ама ете ние што крцкаме како оревчиња ке пиеме пораноооо
да бе ние изгледа понапредни сме некако ке видеме сто ке казе мојата докторка во понеделник иако некако имам впеЧаток дека не зборува многу и не казува многу работи
Mamicki nie uste sme vo gak se uporavuvame ali mnogu sum tazna zasto posle cicanje mi povraka celo vreme I mi go zemaa srce me boli Ko ke gledam kako SE maci
Не се нервинај Ана, опушти се и мисли позитивно. Многу е чест тој проблем со повраќање по доење кај новороденчиња. Верувам дека брзо ќе го средат. Еве што најдов на еден друг форум, за оваа тема
Fala mila go gledam takvo krevko bespomosno a nemozam da my pomognan, vo nedela ili ponedelnik ne pustaat pa ke vi pisam mojata porodilna prikazna
мешенца јас уште некој ден ке влезам во 12та недела и незнам дали уште треба да пијам фолна киселина докторот ништо не ми кажа а следниот преглед ми е за 1 месец ако знае некоја нека пише
Девојки најпрвин поздрав до сите вас ,можеби прашањето не е за тука но не најдов каде да прасхам ме интересира како мозам и како да израцунам колку ми е времетраењето на месчниот циклус дали се рачуна заедно со деновите за време на менструацијата или не ? ви благодарам однапред и се извинувам схто на оваа тема написхав позз се надевам дека некој ке ми помогне
мамички знае ли некоја до кој месец (недела) ако те осигура здраствено некоја фирма после земаш породилно (пари)
6 meseci mora da plaka[ pridonesi ali 6 minimum jas taka napraviv vkupno mi se fakase ona bruto plata 15.300den t.e cetiri iljadi i nesto odat za pridonesi a restoto si go vadis na bankomatjas vadev 10800 toa ti se tvoj pari
Какви последици мила, јас таму јануари, 3 дена изгорев од температура али највеќе ми помогна масажата од мм со ракија
Здраво мамички сакав да ве прашам дали во почетокот на бременоста имавте периоди кога бевте настинати ви бил затнат носот сви имале пролив...?
Мене нон стоп ми е затнат носот, а немам пролив туку запек... До душа имав пролив еден ден, ама не памтам дали ми беше од нешто или како беше...