@agapii да е здраво и живо малото. Се ќе помине, битно си се олесна, па сега ќе си се гушкате. Те успале за ревизија да направат, најверојатно - ништо страшно.
Liza mislam se vikalo toa rece edna sestra koga ja badem postelkata nemozel da odlepi i nešto napravil na vratot na mstkata i ja neznam što
So lesno neka ti e.Hahaha,bas me iznenadi,elka nakitena,jas imam uste edna nedela,za elka ne mi ni teknuva hahahahah
Cestitki,da e zivo i zdravo,sto bilo,pominalo,ne se sekiraj,stom si svesna,i ne ti rekle nisto,nemoj da se sekiras.Ajde galite se sega
Eve me i mene,ljutkata,posle podolgo vreme,imav smrten slucaj,samo stresovi.Bev na kontrola,sinko dobar,kiselini uste imam,ama so rupurut bar po malku gi resavam.Na ctg ovaa nedela prv pat,nitu znam sto e ctg,nitu znam sto i kako e,hahahaha.Na posledna urinokultura izleze deka imam klebsiela,imala li nekoja iskustvo da spodeli?Sakam carski da odam,ama ne znam,mi e strav od secenje,a pak prirodno mi e strav od ova bakteriive.Prasanja vo glava milion,odgovori nula.Ama ajde,kako e Gospod nikoj ne e.
2 дена пред термин бебето абер нема, на синко утре ( вторник) му е роденден а во среда мене термин сега за сега ми е добро па се надевам дека роденденот ке го истераме добро па тогаш во болница.
Добро утро. Се спремам за контрола да видиме што како ќе кажат. Бебо мирен од сабајле. Имајте убаво утро.
Добро утро... нека е за многу години денот Свети Архангел Михаил и нека е на помош на сите кај што треба. Ние еве на работа, се топлиме со чајче... Имајте убав понеделнички ден, галете мешиња... Поздрав срцки
Ne se sie nisto. Mene odma posle ragjanje mi stavija celosna i isto me cistele od postelkata. Toa deka ostanuva postelkata, parcinja od nea zalepeni za matkata ima i so vakumce cistat, nisto strasno ne e, nema sienje.. sienje samo ako te secnale ili ako ai raspukala dole Zivo zdravo bebceto i brzo oporavuvanje