@agapii Честито да е живо и здраво бебулето, а на тебе брзо опоравување. Да ве прашам дали некоја од вас има искуство за втор скрининг кај Камелија Трајкова во Систина?
Не бре,само почнав да сонувам глупости.не мисли на ништо,кога ке дојде тоа и набрзина ке помине,тек после ке ни биде потешко.прво ли ти е?
да да прво ама до вчера ништо не ми беше баш мислев позитивно , немав никаков страв .ЈАс бев таа што бодрев да немаат страв блиски мои што се породија пред мене . И сега мене ми фуфка
@agapii Честито нека е живо и здраво. Жени едно прашање. Дали на некоја од вас и се случувало да и се стврдуна стомакот доле кога пешачи? Јас сум 19 недела и кога и кажав на матичната ми вика контракции биле тоа, ама нели е рано за контракции?
Абе викам јас ние во Чаир заедно ќе раѓаме, ама нема да се познаваме се ми иде дека од среда до петок ќе раѓаме сите. @mamitaa такво стврднување чувствувам цела бременост и еве сум 39 + 4. @VedaG10 више немам чувства туку едвај чекам да дојде моментот зашто секој ден нешто ми текнува дека ќе се счучи, па чекам да заврши со убаво се зашто психа е лоша работа.
@kikin психата најлоша работа,ама ваљда ова нормално е сега периодов. Кога ке дојде моментот ке биде како на филм нема да сме баш свесни
И јас имам стврднувања и болки веке месец дена Три гинеколози прашав сите викаат одмарај пиј магнезиум не е страшно Само секако мора да се измери грло на матка да не се скратува ама ако имаш болки , ако не уживај си
Немам болки само ми се стврдува кога пешачам и сега гледам повеќе да одмарам па ке видиме како ќе биде.
Леле ќути само си барам обврски за да не мислам, боље на работа даа одев... кога го слушам мм отвори трудничко па отворо, одмори се дома, ќе ја изодев и минатата недела... Сега си барам работа по дома, кога се вратив денеска од цтг, му викам на мм и што да чистам сега, само да не мислам што како, кога...
Леле! И јас Само што се враќам и јас од цтг во Чаир (утре цели 40) и иста ситуација како тебе Возбудата расте....
Mami 38 + 3 sum koga ke sednam malku da se navednam me naboluva stomakot od dvete strani vo visina od papukot ... dali i vas toa vi se slucuva ? Normalno li e ?
Мене нервозата ми расте ма да јас и очекував вака да ме зеза хаха зошто имав циклуси и по 60-70 дена, така да не ми е гаранција последната менструација... Му викам на докторот, ајде вади го, ми вика барем малку болки да имаш или да си отворена за да го испровоцирам, вака не можам, ќе чекаме ако поминеш 10 дена над термин, и нели ако е се ок... Како и да е срц, саати, денови се во прашање