Jas kolku sto imam slusnato treba da e 3 stepen na zrelost postelkata,sega ako sum greska neka me ispravat ama jas znam deka treba da e tret stepen
Мешиња се пријавувам на рапорт за во темава Има три години како не сум била активна кај мешковци, за во иднина се пријавувам за дружба колку дозволува временцево и секојдневниве обврски. Кај мене многу не допираат негативниве совети,незнам изгледа сум отрпнала со тек на време. Со првото ми влијаеа доста можда низ годините човек се менеува а и секој е приказна сам за себе. Некако позагрижена сум што ми го нема докторов на Гак (имав желба и сега тој да ме породи) ајде после избори може ќе има некои промени. Сакав да ве консултирам каде има кај нас избор на гардероба за трудници,освен Вајкики (соред мене нема ништо посебно) знам дека имаше во Буњаковец една продавница во подрумот ама па и таму нема којзнае што. Претежно ми требаат фармерки,панталони и градници ама не од тие за доење. Секоја информација е добредојдена.
Јас при секоја проверка на урина ми пишува +протеини во урина. . . Матичната , а и докторката што сакам да ме пораѓа . Ми кажаа дека кај сите трудници постоеле протеини да не сум се нервирала. Ама јас сепак си пијам чај од брусница
Фала ти за одговорот. Го пратив мм после кај матичната да ги однесе резултатите, да видиме што она ќе каже. Она што е допишано кај седиментација во урина не го разбирам од прееска зјапам.
Испуши едно цигарче, шмркни едно кафе, ќе дојде мт и ќе ти каже што е како е. И гледај го THe wedding date со машката ку*ва што ќе го најмат да лаже дека и е дечко на една типка која е малку смотана. Фејв ми е и го имам гледано преку 15 пати. Ќе те олабави скроз.
Во контекст на негативните постови да е здраваи жива Лејди што почна, да се олеснам и јас. . Негативност кај родилка левел 1000. Страв да му е на човек да честита. Разбирам страв, но кај нас помешан со возбуда и среќа. Разбирам и постпородилни чудни состојби, ама ова невидено ми е. Ги скролав и вашите постови со совети и ви се чудев што се трудите. Ете се искажав и јас, да не останам покусо
Поздрав од Чаир мајки! Мене ме задржаа... Цтг покажува болки-јас скоро и да не осеќам ништо. Има мајки кои викаат, мајки кои плачат, мајки кои се смееат, мајки во зен состојба... има секакви... Но сите прекрасни зошто носат живот во себе. Не се плашете... Во болница се ќе видите... Но Вие не заборавајте која е Вашата мисија таму и за што сте дојдени... Оставете да се случи најпрекрасната работа на светот... Ние сме жени...мајки...лавици..кралици... Ве гушкам сите и Бог да не чува сите
MCV е вкупен волумен на еритроцитите. МСН содржина на хемоглобин во еден еритроцит, а PCT е процент на тромбоцитите во крвта. Овие вредности е нормално да се намалени во бременост, бидејќи се зголемува количината на плазмата, така да не се земаат во предвид во бременоста. Квантитативната анализа е битна, бројот на крвните клетки и концентрацијата на хемоглобинот во крвта. Така да не се секирај. Едит: @tanja manja со лесно срцка, за брзо да се гушкате со бебушот, те чекаме со позитивна приказна во породилни.
Оооо ајде со лесно Јас утре ќе дојдам, дали ќе ме задржат - не знам. Сепак ти известувај не и уживај си, без паники се ќе си е ок.
До вчера 3700. Докторката вика дека најверојатно сум била бремена пред последна менст. зашто не е возможна толкава разлика, бебето не се поклапа со неделите. Колку и да е, како и да е, само да е се во ред, па и да е помал не е страшно. Нека е здрав и жив и он и јас . п.с. спомна до петок мојава, ама мн се дума, се надевам нема да се предомисли па.