Па зошто не си отидеш на второ мислење,приватно... By the way, морам да го изразам моето разочарување и револт! Решив да дојдам на прв преглед во систина за да се пораѓам овде,од закажаното време ме примија 3 часа покасно!!! Не да сум бесна и лута,ифрит! За таа пара па би требало на врата да ме пречекаат!
Ќе одам овие денови, и ќе си закажам царски рез одма чим влезам во 9 месец. А матичниов ми вика дојди за 15 дена на контрола. Какви бре 15 дена, знак прашалник е дали ќе издржиме „спакувани„ до тогаш.
Кај кој доктор? Ми се има случено и мене во Систина мнооогу да чекам ама тоа пред бременост. Сега во бременост во ремедика повеке одам таму не чекам , максимум 10 мин Баш поради чекањето се откажав од систина.
A ne mislis deka imalo pricina za cekanjeto? moze imalo itno poroduvanje ili carski. so luge rabotat Jas sum prrzadovolna od sistina, se slucilo vo dva tri pnavrati da pocekam po 20ina min ama ne mi precese lyge sme. vo 9ti se odi bez zakazuvanje pa i zatoa ima mali cekanja
Искрено периодов имам стресни ситуации, веке недела дена и ми е страв дека може да има некакви последици,само некогаш е неизбежно и колку и да се трудиме да го заштитиме бебето стресот надвладува
Doktorot si imal ambulanten den i preku red primase pacienti. a jas imav zakazano termin. dokolku e taka ne trebalo da mi zakazat voopsto!
Факт е дека и Систина не е тоа што беше. И јас имам чекано најмногу 40 мин, но 3 часа е премногу реално. Јас од гинекологија сум задоволна досега ама еднаш бев на ургентен таму и однос никаков. Ни добар ден, ни пријатно, а си платив 4000 денари. Зарем за тие пари што ги земаат не треба да бидат љубезни?
Денеска во 15:13 часот на свет дојде Константин Филип, мојата најголема среќа! Не се плашете мајки, нема поубаво чувство! Цел ден од среќа не можам да се оправам!
итните рaбoти не се предвидувaaт , си oтидoв нa преглед ме зaдржaa нa пoрaѓaј гoре дoле oдеше дoктoрoв целo време , дoдекa му трaеше aмбулaнтниoт ден тoј ме пoрaѓaше, зa тoa време зaкaжaните чекaле, ниту тoј ниту друг мoже дa предвиди итни случaеви.
Жени, јас бев на цтг денес, кај мене уште е мирно море. Мојов господин нема абер уште. Здравје, ќе видиме како ќе течат работите деновиве.
Едно чудо деца ќе се родат во разлика од ден-два Само нека сме сите живи и здрави и да поминеме што е можно подобро.
Znaci covek da ne e raat, cela bremenost cisto se nema nisto sega na posledniot bris streptokoka, nekoj da ja imal, maticniot mi prepisa amoksiklav od 500 mg
Тек на 6ми закажа за тој брис.Пиев амоксиклав ради високо црп така да изчистија.Ајде уште малце остана па ќе се изгура!