Двапати чекав повеке од час време поради тоа што имаше пациенти од косово ненајавени кои влегуваа по 10 внатре мажи жени сите и го задржуваа докторот. за итно сите ке разбереме Затоа кажав зависи кај кој доктор Еднаш чекавме точно 2часа и 40 мин. ама пак ке кажам тогаш не бев бремена. Сега во бременоста одам кај Димчев не кај докторот кај кој што чекав со саати и кај Димчев немам чекано повеке од 15 мин
Тие па во тајфа сегде одат фамилијарно. Јас кога вадев пасош исто, еден од нив вади пасош, цела фамилија со се деца жени баби дедовци и кучиња го придружуваат овој што дошол пасош да си извади. И така прават гужва секаде кај што ќе се појават. Едни па со бебе беа дојдени, и нормално преку ред ги пуштија.
@tanja manja честитки, здрава и жива да е малата. Само радости да ви носи. Реков јас дека оваа недела ќе има многу бебиња, ама никој бре не ме почекавте Искрено, се ми оди дека јас утре ќе бидам задржана. Ај баш ќе видиме претчувство
I mene ne me poekavte site se porodivte ( uste edna nedela imame do kraj .. ima nekoja za narednata nedela termin da ceka ?
Тие што се породивте.....пред да почне процесот и болките, мрдаа бебињата? моево денес е многу активно.
@anastasija mitic ти уште ли само еден прст си отворена веке една недела?така ли.а имаш ли некакви болки што ти кажуваат
Добро утро женски, една по една сите се излеснивте и се гушкате со новите човечиња ја напуштате темата и ќе фалите многу... одма се осеќа празнина
Ne znaev vo koja tema, pa aj tuka @irena.1 kako si, kako napreduva bremenosta, nekako slabo te citam...
Честитки за новите мамички , јас вчера бев да се видам со мојата лепотица напредно девојче и долго машала , крвната слика ми е ок ама за секој случај сакам да земам од смесата за подобрување на крвта и дали може некоја да ми каже како беше рецептот колку се зема , и дали има некоја со висок крвен притисок или случајно ако има некоја породена мамичка да ми каже што како , поздравче девојки и убав ден
Не има уште, тука сме. Еве и јас сум тука, и @Grungie , @Lolipop23 ... Нашите деца ќе се родат вака во разлика од по 2-3 дена. Јас во понеделник ќе одам на приватно кај докторка која има своја ординација, а истата и пораѓа горе во болница. Ќе си договорам со неа царски чим влезам во 9ти и види дека се зрели за надвор.
@Kejtovska @Offspring добро е, полесно е вака кога знам дека не има уште неколку Ке се дружиме . Јас утре влегувам во 9ти и ке договараме со др што понатаму Возбудена сум мнг