Имала ли некоја стрептокока на последните брисеви? Мене докторот ми рече дека ќе сме ја лечеле при крај пред терминот зошто само за породувањето било важно да не не нападне па сакам да слушнам дали и вас така ви рекле??? И некој ако знае како се лечи дали се пијат антибиотици или со вагиналети?
Здраво женски Јас еве да ви пишам да ви кажам дека се породив денеска со царски во 13:30 На свет донесов здраво машко бебче 2740гр.
Jas ja imam vo 33 ja ispituvav i piev Almacin i doktorkata sto ke me poragja mi rece da i kazam za vreme na poragjaot
Не сум породена, 25 та недела сум ама така ми рече кога бев на ехо. А ти читам имаш и бактерија, па најверојатно ќе те породуваат царски, среќно
Добра вечер. Да ве поздравам само и да ве прашам како сте ?! На мене ми е баш пријатна целата оваа новогодишна атмосвера и сијаличките што неуморно светат насекаде. Позитива И јас пазарам по малку и се радувам на животот, на фамилијата пред се на бебето и се тоа ми впива неверојатна енергија. Држ те се, едни одат други доагаат така и треба да биде .
Женски си дојдов од болница да не ме мислите ЦТГ мирно, беба одлично. Вагиналниот преглед воопшто не болеше зошто беба веќе почнала да слегува долу. Наредно ЦТГ во недела, ако не се породам дотогаш А ако е се по план, породување за недела дена отприлика, значи ќе надминеме термин.ММ кутриот повозбуден од мене, откажува обврски на работа на велико, мислиш тој ќе раѓа Ако и онака не одам без него, бар во предродилна сала да имам кој да ме „теши“
Еееј, абе јас се ппродив меѓутоа не си водела ваљда. Супер сме, се навикнуваме еден на друг, спроведуваѓе некој ред ама нема ред сега во првиве несели .
@ssweety @muchacha_a @jovana03 Zhivi i zdravi neka vi se bebuskite da ve napravat gordi roditeli. Nie oficialno ja igrame igrata na iscekuvanje, Utre polna 37 vleguvame vo 38. Koj drug e sleden za olesnuvanje?
Auuuuu nemam videno navistina,zatoa i rekov kade si te nema,e pa so srekja, bidete zivi i zdravi, vecni i srekni,ajdeee sega samo gushkajte se i uzivkaj te,gushkiiii
Дали пиеше пред породување или одма откако дозна дека ја имаш? Мене ми рече докторот само тогаш да ја лечам дека сега и да ја излечиме можела пак да се врати.