@VedaG10 Cestitki. Zivo i zdravo neka e.Da ve napravi gordi roditeli. @BirMelek So lesno srcka. @Lolipop23 kako so mi izgleda samo jas i ti ostanavme... Nie nemame ic napredok od proshla nedela. Isto se. Prashav za provociran poaragjaj doktorot vika sansa nema osven ako ne izleze dobra medicinska pricina... Go prashav sto da pravam za da ubrzam proces kako od puska mi rece imaj seks toa mozhe da ti pomogne. Ajde so lesno neka ni e
Ajde i jas da vi se pridruzam vo vaseto drustvoBremena sum 8+5 i sega za sega se e vo najdobar red osven sto imav mali bolki nisko vo stomakot,pa pijam dabroston.Inaku mi e vtora bremenost,no pominaa 5 ipol god.od prvata i sega se kako da mi e novoSo lesno na site idni mamicki i cestitki na @VedaG10 za bebenceto,da bide zivo i zdravo.pozdrav
Тука сум и јас, не ме заборавајте @VedaG10 нека е живо и здраво бебо @BirMelek Со среќа и со лесно нека е.
може заедно ќе се трефниме во Плодност како и да е, нека е со лесно и Господ да не чува сите и нека му прати штркче на сите оние што го посакуваат!
бевме за прв скрининг кај др.Кристинка... сега како се наближува терминот ме фаќа страв од патот поточно од угорницата на Плетвар