Funkcionia, dali od slivite ili od smokvite... ili od dvete, vazno funkcionira. Eve da spodelam uste eden recept koj ekstra funkcionira.. sega bas sezona mu e. Rasolnica od storena zelka. Ispij dve-tri casi i za 30 min maksimum imas resen problem
Milo mi e deka e taka kaj tebe Se nadevam deka I jas ke gi nadminam problemive, pa ke pocne vremeto brzo da mi pominuva
Читај мотивациони книги, гледај комедии, мисли позитивно. Енергијата која ја создаваш има големо влијание врз бременоста. Се ќе биде во ред.
Јас мислев на тоа дали функционираат смоквите и сливите суви за запек, инаку хемороиди немам...ама ќе го имам во предвид овој совет кога ќе ми се појават
Имам јас проблем со хемороиди, затоа викам кога ќе ми се појават оти не верувам дека ќе ме одбегнат баш сега кога сум трудно
Ne se ovie za hemoroidi tuku za zapek se. Fala bogu i mene me odbegnaa hemoroidite i pokraj prirodniot poragaj. Ako nekoja maci maka so zapek cepcinjava se zakon
Ааа супер. Дека рече глицерински одма ме потсети на некој таков проблем како хемороиди... Супер тогаш, добро е да се знае. Тенкс
Jas sum 32 nedela,denes osejkam nekoe pecenje i cesanje poslem mokrenje ,utre ke se zakazam za pregled no vo megu vreme dali imala nekoja vakov problem
Вакви симптоми обично укажуваат на блага кандида и не е нешто страшно но обавезно на лекар ќе ти даде нешто.
Мене само со чај од брусница ми поминува нешто си преладена, стави си вечерва влошка да се стоплиш јас така ставам плус чајот следниот ден сум како нова
@irenadaniel јас имав пецкање и чешање неиздржливо во еден период незнам точно кога беше, ми ги препишаа канестен вагиналетките, оние по 3 што идат во паковање и ми престана, од тогаш немам мака. Немој да земаш на своја рака само, прашај си го докторот прво, секој организам е различен.
Помагајте Вчера као омалаксана денес око несклопив од кашлање.Дал имат некој чуено прочитано за оваа состојба непредвидена.Што се смее да се прима за сува кашлица.
Од сабајле повеќе пати почувствував болка во долниот дел на стомакот ама ептен доле и накај јајникот како да ме пресекува а сум 38 недела дали е можно да се лажни контракции или пак вистински како да знам или па не се контракции? Сега едно пола саат нема ништо
И јaс имaв сувa кaшлицa пред некoј ден не пиев ништo си стaвив нa крпa рaкијa и бибер и ме пушти.двa три вечери стaвaј си нa грлoтo и oдмa ке пoмине
Ми препишаа цефалексин,земам пантенол и марисол за нос..ама за смирување на кашлица ништо не ми препишаа.Матичниот инсистираше на брз пираѓај...сега ќе се одложит
Кажете лек што да ставам на стомаков да не ме чеша толку, испукав целата сум во стрии, и како пука кожава така ме чеша лудачки и ненормално.
Офи јас не пронајдов тешение освен кокосово масло и го оставам стомакот да се лади на голо така ми сплавнува чешањето евентуално туш и остави го да дише