Абе тиии не требаше да се породиш до сеа? Ајде гитла таму во мајчински муабети Со кокосово масло имаш пробано?
Сега ме боли половината од позади, имал ли некој слично искуство? До кога да чекам за да одам на гак зашто мојот не работи денес а незнам дали се ова контракции
Ах јас сум при крај на 39та недела,докторот минатата среда ми кажа очекувајте за брзо да биде спремен бил бебушот. Од тогаш скренав со барање симптоми,цело време ме подзаболува стомак,карлица,половина... добивам 2-3 контракции на по 20 мин и толку. Сега чекам да почнат ритмички да се појавуваат така ми потенцираше
Ја имав и јас,ми препиша матичниот сумамед 2 кутивчиња од по 3 апчиња,само спротивно од членката што напишала дека не е опасно, мене напротив па ми рече дека можело да наштети на плодот... и ај сега
Ми препорачаа да направам смеса од павловичева,еден лимон и AD капки и со тоа да се мачкам еднаш дневно на најкритичните места,најдобро после туширање... сеуште не сум го пробала ова бидејќи доста се фалат и од eucerin па ќе видиме...
Мене и вo привaтнa бoлницa и кaј мaтичен истoтo ми гo кaжaa.декa не е штетнa и декa скoрo кј сите трудници се пoјaвувa.сo лекaрствa др лечи.пиев и јaс еритрoмицин и немaм пoвркре бaктеријa.тaкa дa сркoј кaкo сaкa некa си свaти.јaс си свaтив декa не е штетнa декa немoже нa плoд дa нaштети.тaкa дa не сум ни првa ни пoследнa штo имaле уреoплaзмa.имaле и други и рoдиле здрaви прaви дечињa.тaкa дa мoј сoвет дa не се зaмaрaте мнoгу уживaјте вo бременoстa.oвoј е нaјубaв периoд штo мoже гoспoд дa ни гo дaде пa зaтoa уживaјте
Кажете нешто против мозолчиња? Лицево ми е катастрофа, дури почнува да ме загрижува. Кај брадата многу мозолчиња и ме чешаат, ми е страв да не ми останат како рани
Zavisi od problemot duso...ne bi znaela da ti kazam.Moze da ti gi prekinat pa da ti dadat progesteron depo ili samo utrogrogestan...Koja nedela si?
pa mila na 26 pravev bhcg pa sega teramb 3 nedela, mnogu sme na pocetok simptomi nemam nekoi poizrazeni se nadevam se ke bide dobro.
Ne, stom si pravela test na 26 ne ke da si 3ta nedela. Pisi pregnancy calculator na google i spored posleden ciklus ke si izracunas... Verojatno si 5 ili 6 nedela.So lesno neka ti e do kraj A zaso primas prolutex,so in vitro si?
Душо и јас сум нова во целава работа, ама ти си повеќе збунета од мене. Неделите се бројат од прв ден на последен циклус.
Често и јас си го поставувам тоа прашање ама сестрата ме увери дека се препознавале.Биле многу јаки ко сечење со нож и по самото дишење ќе видиш.И мене ми е прва ама сум уверена дека ќе препизнаам
Pomagaat, mene mi go sredija krvarenjeto i mislam deka imaa golem udel vo zadrzuvanje na plodot. Utrogestanot isto se mnogu dobri...
Cestitki za uspehot... samo smireno sega. Izracunaj si gi ubavo nedelite, imas kalendarcinja, aplikacii, web sajtovi sekakvi so mnogu korisni informacii.