Мила прочитав прееска за чепчињата и веднаш ги купив (истите од галафарм) зашто веќе 5 дена немам отидено во вц. Сакав да прашам за колку време делуваат зашто веќе 3 саати како го ставив и уште ништо?
Kaj mene brzo deluvase prviot pat. Vtoriot pat staviv dve po red oti edno ne mi deluvase, a strav mi bese da napnuvam deka bajagi sum siena bas natamu Koga ke gi stavis pocekaj malce ne odi odma.za da se iscistis podobro
Жени јас утре сум пак во болница закажана, ми рекоа пред 9 наутро да сум таму на трет цтг и вагинален преглед. Држете среќа да ме задржат и да не ме вратат дома.
Ако не пишам утре цел ден да знаете оти сум завршила работа, немам на телефонот интернет, јас сум олд скул
Zenicki dobro ve najdov. Posle dolga borba za bebence, posle pominato ivf I inseminacija sekako neuspesni go dobiv najubaviot novogodisen podarok ostanav bremena prirodno . Vcera bev na lekar I si go vidov bebceto. Sega sum 5ta nedela. Neka ni e so lesno na site da si imame ubava bremenost I da bide se vo red so gospod napred. Imajte ubavi I sreken praznici
I te kako sum zbunka cela vo periodo Tuka negde sme mila daj Boze samo so dobro da terame i ponatamu.
Srkaj med, vednas ja smiruva kaslicata. I obavezno eden limon (stiskan ili blendiran) razblazen so dve lazici med denvno. Ke bides kako nova. Obidi se da najdes priroden borov med, toj e najefikasen.
Jas gi stavav do prva kontrola, 6ta nedela bev togas. Potoa doktorot mi rece da gi zamenam so progesteron depo, na sekoj 5dena po edna se do prv skrinig, taka do 12ta nedela. Bidejki se bese vo red, potoa prekinav so se, osven vitaminite.
Cestitki duso . Po srekna novata nemozese da ti bidi Dobredojde vo temava, neka ti so lesno bremenosta
Изгледа кај Офи веќе дошол дедо мраз со пакетчињата штом ја немаа Ајде @Offspring израдувај не Мешенца убав провод ви посакувам вечер на сите, среќна и бериќетна нека ни биде новата
Поминав да ве поздравам и да ви посакам убава исполнета ноќ со новагодишната еуфорија. Галете мешиња и запејте си прославете и насмејте се. Убава вечер на сите мешиња.
Поздрав и од Кавадарци! Споделувајте само убави моменти вечерва и секој ден од животот! Блескајте од среќа, здравје, љубов ... галете мешиња и со лесно во Новата 2017 година!
Поздрав и од мене,имајте среќни празници исполнети со љубов,среќа,здравје секако и пари не се на одмет и со лесно на сите мамички
Среќна нова година идни мамички! Оваа 2017 нека ви биде најсреќна во животот со уште еден член на семејството и ви посакувам да си имате лесна бременост! Инаку ние си тераме 11та недела уште малку 12та, па здравје после Божиќ сме на скрининг и дајбоже се да биде во ред. Како сте вие како се држите?