Prasanjeto ti e na mesto ako imas normalna bremenost mozes zosto da ne sekako i maz ti ako ti dava.mojot ne dava strav mu.eee ednas mesecno ako go ubedam sreka moja e
Мојов ни толку не дава, уште малку годишнина ќе славам  Среќни празници, до година полни раце бебуши
Srekni praznici mila i na tebe.pa ajde i nesto drugo vo race e zosto be se takvi p.... Strav mu e so mojov se ubeduvame ama dzabe e.i na lekar prasav i lekarot pred mm kaza moze dozvoleno e ama ovoj neke i ajde sto ke mu pravis.pajazini ke ni fati ne za drugo
Posle nuzda obavezno so ladna voda odmivaj se. Jas stavav hepatrombin cepcinja i mi pominaa. Potoa mi rekoa demek ne trebalo takvi da stavam, ama bez niv nemozev da se oporavam. Vaka za dva dena se povlekoa. A potoa ke si reguliras ishrana za da nemas tvrda stolica. Mene mnogu mi pomognaa suvi smokvi slivi..sega sekoj den obavezno gi imam na masa.
Bev do eurofarm ama ne mi ja predlozija taa krema mi dadoa na fitofarm za trudnici,sega toa mackam. Ako nema podobruvanje ke stavam cepcinja
Stram ne stram, jas doktorot si go prasav, mi rece slobodno moze.. i toa so ivf sum jas. Ako nemas komplikacii, bog da cuva krvarenje ili nesto.. slobodno frlete se na guskanje Mojov drs nedaj bese, po tri meseci pauza, mi se mrdna od pamet, ne mozese da trae veke
димчев систина,адамоска санте плус или елена петровска ремедика.овие тројца важат за експерти.јас лично првиот го напрајв на гак и после многу се каев.вториот кај димчев човекот е цар.
Мала исправка - во Ремедика докторката е Елена Петрова и важи за супер докторка а во Систина освен Димчев кој што е врв од доктор топло ја препорачувам и Гордана Петровска за скрининзи - многу стручна и до детал го објаснува скринингот додека го прави
nie izdrzavme bez seks se do pred nekoe vreme znaci imavme seks posle 13 meseci tocno na pocetokot na bremenosta ni bese dozvoleno ama od strav nemavme, vikavme posle tolku macenje da iskomplicirame nesto ne..pa i mitko ni rece ako sakate samo edna poza duri ni ja objasni koja ne ni se dopadna ic posle veke ne ni bese dozvoleno, otkako se porodiv nemav vreme da mocam iskreno a ne pa za seks ne ni teknuvase, porasna malce mazevo pa bidna konecno. Ama ete izdrzavme bez problem
Во Систина скрининг е 4050 мкд. Во Ремедика прочитав пред некое време околу 3000 или 3500 мкд. Не знам точно.
Od skoro i jas vo ovaa tema ☺ sakam da prasam tie sto sme so invitro dali po testot ste poveke aktivni jas od strav uste lezam samo malku se rasetuvam po doma mi e strav i na gosti da odam zaso treba da sedam da ne napravam nesto loso
Јас на крај на 19 та недела. У принцип ми рекоа дека од 18 та па натака може ама подобро е покасно оклу 20/21 недела затоа што органите се поголемки.