Има некој услов за скриените теми, барем еднo сино цветче да имаш вика ) Како се добива тоа неам поим, ваљда со повеќе мислења и допаѓања на објавените мислења. Јас ја отварам...
Ако е таа тема ја знам, ама дека реше труднички мешиња и ме збуни. иНАКУ ДА МИСЛАМ УСЛОВОТ БЕШЕ 100 МИСЛЕЊА.
Da da sigurno e toa, ama jas go razbudiv so coca I sega sum mirna. Voznemirena bev malku radi toa sto sinoka imavme godisnina od brakot I malku poveke se galevme so mm
nagaleno toa da i jas taka mislam od 100 misl nagore da imas ajde neka ni pise poveke @mikimaus123 pa ke ja cekame so slika tamu ona ni e preubava trudnica
se ima zasrameno normal e nekoi i pogolemki so se im se desava gledamvo denot ednas dva pati samo nie uste sega sakame kaj mene so kafe a razmrduva skros ama pa ne e ubavo mn kafe da popijam sega us malce i tolku stop na nego .. Neka vi e srekna godisnina da vi se mnozat uste mn mn do kraj da si slavite
Ако можеш о 66 мислења треба под подкатегоријата кафе-муебети да имаш подкатегорија Скриено катче, во нејзе е. Ако не ти се покажува скриеното катче тогаш ќе чекаш 100 мислења да направиш.
Мешиња јас имам едно прашање, не ми замерувајте ако е глупаво прашањето, прва бременост ми е Јас сум втор триместар, или 17+2 и треба да се фарбам, оти косат ми е израсната, а и ќе се регистрираме на почеток на Февруари. Дали смејам да се фарбам или уште посоти оноа табу дека во бременост не смееме да се фарбаме?
јас во 18 недела се фарбав со olia фарба на гарниер без амонијак и многу убаво и ми фати и уште ми трае еве 3 месеци како сум фарбана и многу убаво мириса
потполно иста мака.кај мене се две и ич не можев да јадам и да спијам па бев на гинекологија на инфузии.таму др ми рече исклучиво лесна храна и во ептен мали порции.спијам на две перници и редовно земам гастрогард.јадам кроасан со млеко, лепче со јогурт,печени компири без леб па еве бабушки фала богу си растат.се појачав витам ц два пати на ден по 500, фемибион еднаш и прегназон еднаш.сега ми додадоа и тотхема железо зошто сум 27 недела и наеднаш ми се влоши крвната слика.олеснување ми е што се свртија хоризонтално сега бебињата па се опрајв можам да јадам.ама само гастрогардот ме спаси.
Milickivo 6 nedela proveriv dimeri i vrednosta e 278 neznam sto znaci toa a isto taka mi pisuva vo izvestajot hiperkoagulabilna sostojba, ova ne mi e jasno pa ako imate nekoe iskystvo da mi pomognete.pozdrav
Ea da taka velat,ajde ke si se hrabram deka nikoj neroden ne dosol na svet i deka Mozes da se farbas,jas znam deka navodno prvite nekolku meseci ne bilo dobro ama jas vo 4 mesec se farbav,mislam deka ne smeta nisto
и јас сега по мали количини само пазам и благо да не јадам многу а ми се јаде,тотхамата и јас ги пијам два месеци сега во петок на контрола па ќе видеме дали се покачил хемоглобинот,последниот пат немаше многу промени
Jas redovno sekoj mesec se farbam pa eve i cela bremenost. Ostajte toa babskine prikazni ako pochnat da se slushaat ehhhh 2017 sme nov vek bukvalno site shto gi poznavam si se farbale u bremenost i eve gi zivi zdravi po 2-3 dechinja imaat, nekoj i sredno trgnaa Jas sum frizerka po profesija. Pa frizerkine niz cel svet shto da kazat shto i ja dishat farbata. Ne e ubavo da se blanshirash, farbash plava so 9-12% hidrogen sepak pojaki se hemikaliite, u mala zatvorena prostorija da se farbas. Uzivaj vo bremenosta i sepak poubavo e da vidish ubava sredena trudnica, otkolku nesredena zapustena praj kako ti mislish i kako se osekash ubavo i zadovolno
http://www.perinatology.com/Reference/Reference Ranges/D-Dimer.htm Eve ti referentni vrednosti na D-dimeri vo prv,vtor i tret tremestar. Tvoite se super. Dokolku neshto imalo samiot Transfuziolog ke ti dadese terapija ili ke ti napraveshe dodatni ispituvanja. Uzivaj vo bremenosta i dokolku pak si zagrizena najubavo ke si otidesh kaj Transfuziologot i on ke ti objasni sve spored tvojata istorija. So lesno i so ubava misla samo bidi
Здраво мешиња! Мене шестиов месец ми е најлесен и најуубав до сега. Стомакот воопшто не го чувствувам па преку ноќ се будам по неколку пати да го напипам да видам каде е Најлесен во однос на мачнини, енергија, исхрана и слично, а најубав во однос на клоцањето на мојата малечка, толку убаво ја чуствувам некогаш дури и се галкаме раче со раче. Ве поздравувам сите, имајте лесна и убава бременост и чувајте се на ладново.