Јас денес ги зедов резултатите од брисеви и за хив, се е негативно. Чекаме уште за бактерии. И тебе кај и да е ке ти речат да ги направиш, па ке идеш дома кај маж ти и ко мене ке му речеш , срце немам ХИВ . хахахахахахаха
Не бе, нездрава работа... Речи тууу, среќа што ме проверивте, баш се мислев ХИВ дали имам, од воздух ако се добива... Маж ми има да се умре од смеење ако му отидам така, весело ќе биде! Јас бев вчера на скрининг, беблак е супер, се утепа да мрда, одвај го измери докторката. Вредностите се идеални, денес уште приската на ГАК да ја направам, и раат. А да, и брисеви треба да одам пак за да ми земат, од причина што господата од државна решиле само до 3 часот дека примаат проби од вчера (тоа дека разбрале мене дека ми дошол редот, па да ми закомплицираат малку ), наместо до 6 како претходно. И сега наредната недела треба да се молам на работа да излезам пола саат за брисевите. Тој ми е мене к'сметот, знам!
фала му на Бога, последици по детенцето нема, ама затоа мене матката, глото на матката, каналот, ми се парчосани......ете затоа стравувам за природен пораѓај! И незнам како да се одлучам!
јас се чуствувам како времево...матно како „Вардар у јесени“....и неможам со спиењево више.... пс оти немаш тикерче, до каде си со трудноќата? убав ти ден и тебе!
и времето е подобро од мене навечер ме убива несоница, наутро главоболка, па и една депресија што ме фатила, не знам на која страна да фатам да бегам после ќе одам да си ја видам бебушка па може ќе ме развесели малку. поздравче до вас и имајте убав ден
E тоа е кога сака ДЕДО БОЖЕ!!!http://press24.mk/amerikanka-sama-se-porodila-na-avtopat-vodenjakot-go-puknala-so-nokt БРАВО ЗА ХРАБРОСТА!!!!!!!!https://www.youtube.com/watch?v=iUIt8WlMiI0 Што ќе кажете на ова? Или на ова..
Прогнозата за денес ми е , згазена со автобус , полн, па дури и преполн,има качено +20-30 души на црно ... потоа претепана со греди, пуштена во машина на центрифуга ... и тоа пазете заглавила машината на центрифуга 3 саати. И добар ден на сите
Трудноќата мила кај и да е...ќе биде(се надевам)...ја очекувам... сакам да ви се придружав во клубот на трудници...ама ајде де...ќе си почекам до 17...
И јас претходно немав проблеми, ама вчера буквално не можев да одам и да дишам ко човек , времево е ептен лошо
знаеш срцка обично многу од нас не се кенкави...ама трудноќата е вонредно стање.....затоа не се чуди, ај ќе видиш и ти што поскоро се надевам! искрени желбички за две II........поздравче..... пс доказот дека не сме слаби како што мислиме се видеата кои ви ги пуштив погоре....
Ма јаки сме си ние...инаку знам дека трудноќата дека е вонредна состојба... еве вака...за да не ве бунам Ме нервира тикерот не можам да го ставам во потпис а ме мрзи на секој пост да го правам од почеток...
Боже! Не ми се верува за видеото што го видов! Секоја чест на храброста дома сама да се породи. Ама толку лесно изгледа на видеово!!!!!!!!
Ме интересира од искуство што е подобро да се купи дали релаксатор или оние што се како ќебенца со играчки за на земја за да може детето да се занимава.... бев решена за релаксатор ама сега кога ќе размислам мислам дека релаксаторот може помалку време да се користи .... хелп ????
^ Прашањево е за категорија Бебе, не Бременост. Побарај одговор таму, можеби има веќе напишано мислење за едното и другото.
баш спротивно.релаксаторот ке го користиш најмалку 6 месеци.во него ке моѓже да си дремнува бебушот преку ден, а и да си го носиш секаде со тебе во сите простории каде ти се движиш.кога ке почниш да му даваш прихрана од кај 4-5 месеци подисправано во релаксаторот може да го храниш.додека не почна да се исправа самостојно бебето релаксаторот е безбеден,значи до некои 6-7 месеци отприлика.ова е мое искуство со првото дете и пак би го избрала.