jas sum 33 nedela do sega a i do naredniot pregled na 9 fev odam na kontrola na 5 nedeli , sigurno od 36 nedela natamu ke bidat pocesti , pozdrav
Не се сеќавам на името, плава една беше, средновечна докторка. Нема врска, два пати се враќавме - еднаш јас, еднаш маж ми и два пати ни рече дека гинеколог ги препишува клексаните Инаку за резултатите од Хемолаб не би сакала да дискутирам, не сум слушнала лошо до сега, првпат вчера од вас. Без разлика на се, јас секако ќе барам трето мислење и за инекциите, лабораторијата ми се чини доста солидна, не верувам дека даваат грешка резултати. Односно тоа ќе го проверам со уште едно испитување во трета клиника.
Fala ti mila. Jas iskreno bev zbunka koga mi zakaza za 32ra nedela. Pa vika naredna ke ti e na 35-36ta nedela i posle ke doagash 1nash nedelno. Fala ti sepak i so lesno i ubavo da ti e do kraj
Искрено, мое мислење е да си тераш како што си почнала. Ако слушаш овој како поминал или оној, повеќе ќе се збуниш. Секој си има свое искуство, било лошо или добро.
Жени јас се породив сабајле. На свет донесов прекрасна перфекција. Ако некогаш сум се заљубила вистински и неописливо тоа беше денес во мојата перфекција. Прекрасен пораѓај во најпрекрасни услови можам да кажам.. Со лесно нека ви е на сите идни мајки ... ништо не е клише од мајчинството и своето чедо. Се е вистина и брутално искрено.
Така е. Вчера се освестив кога се свестив дека е 4 саат сабајле а јас уште ококорена со бели мантили пред очи што ми се вртат. Мислев дека ќе полудам и си реков: стоп! Спиј сега, а утре ќе размислиш добро и ќе ги избереш најдобрите доктори кои ќе знаат да се справат со ова и ќе се потпреш целосно на нив. И еве во таа фаза сум сега, сега бирам, до вечер термини ќе бараме. И се што треба да се направи ќе се направи без разлика на цена и болка. Ова животче во мене што се развива вреди повеќе од се!
Хемолаб ти е уствари на Кочо ( незнам како беше презимето) од клиника , доктор или професор е на клиника. Верувам дека се стручни, само што не ми се допаѓа што често прават и непотребни анализи , знам за многу случаи . Таа плавата Самоникова ќе да е, сум била кај неа и не е баш заинтересирана. Можам да ти препорачам 2 ца доктори оттаму од кои сум задоволна.
Фала ви жени се најдобро и кај вас со лесно нека ви е на сите. Најискрено, нема потреба од страв. Ништо не е толку страшно навистина. Се се издржува и поминува. Но тие очи, тој плач и бебето кога го вадат од тебе е некоментарливо. Гледаш.. перфекција.. си ја носел толку време сѕомак а не си бил свесен .
@vitamina cestitki majce neka e zivo i zdravo sonceto da go prati sreka cel zivot neka bide vasa gordost...
Chestitki mila, da e zivo i zdravo bebuleto. Taa perfekcija da porasne vo ushte pogolema perfekcija, a ti da si najsrekna majka
Баш така хехехе...само со лесно и здравје што викаш да се заврши се,па за празнување и мекици лесна работа Сега колку ќе ни биде лесно тоа баш не знам хехе