@Sandrichka 89 само напред и со лесно,а ич да немаш гајле за бебуш штое напреден И кај мене исто беше, цело време 3 недели понапред ми беше....Така да, уживкај и гали си го мешето и почни полека да размислуваш каде бии се породувала...
Јас мислам тие шумливите бадијала ке ги пиеш,обично гинекологот препишува витамини од типот:фемибион,прентал,премама и многу други,јас пијам актив мама германски.Поздрав
Женски како ми сте денес? мене следен преглед на 08.02 леле со тогаш кој ке чекаа тогаш и се ке се знае зборувам за датумот на раѓање,и возбуда и страв и се на едно место,вероватно кон 14 ке биди се , само молам бога се да е во ред до тогаш и да се роди небе здраво право другото се заборава.Поздрав
Благодарам. Мојот гинеколог ништо ми нема препишано ниту спомнато затоа реков да пробам со нешто на своја рака. Деновиве ќе сменам гинеколог па со него ќе се консултирам.
Spored mene stvarno tie shumlivite vrska nemaat a od ovie sto ti gi nabrojav koj i da gi zemis e ok bidejki se za trudnici ,ama aj vidi koj ke ti kazi ginekologot
хехе да,мразов као некој утеха ми доаѓа,а и вас што ве читам...горе-доле тука негде сме со мисли,доживувањамстравови,кошмари...
Jas taka se tesam aj ladno e site se doma))a i prednost so zimski bebinja e toa sto site se doma pa sedenjeto doma so bebeto e polesno,a sinko vo maj roden e, site nadvor izlezeni a jas pocituvav 40 dena doma sedenje gluposti zivi
Да е жива и здрава. Многу ми е мило што овој пат помина лесно. Дај боже сите да имаат лесен пораѓај. Гушкајте се и одмарајте. Ние чекаме детални информации кога ќе собереш сила и најдеш време.
Ne se plasi. Jas vo pocetokot na bremenosta imav krvarenje vo 7 i 9 nedela.Primav progesteron i stavav utrogestan 2×1, samo moras mn da se pazis i da odmaras poveke. Ne se sekiraj eve i nie fala mu na gospod sega sme 30 nedela pa se nadevam ke bide se ok do kraj.
@danichap , @vitamina , cestitki, da vi se zdravi i zivi maleckite angelcinja. Guskajte se sega so maleckite... i koga ke mozete pisete kako pominavte, ima tuka eden kup mesinja koi se zivo zainteresirani sto ne ceka