Zenski fala za podrskata gospod lesnina kaj site ajde utre so goapod napred ke vi pisam do togas da si poplacam sto od radost sto od sreka
I jas isto.Mi se spie a nemozam da svrzam son.Non stop stanuvam za vo wc i posle ne mi idi son.A i koga spijam samo losi sonista i koga ke se razbudam umorna i uplasena.
bidi pozitivna i placi ako sakas zaso utresniot den navistina ke ti donese golema sreka te cekame so tvojot bebusko
So les mila.konecno ke si go gusnes tvoeto vtoro bogatsvo.edno imas sega uste edno bogatsvo.ti utre ke bidis najbogata mama.so les uste ednas i cekame porodilna lesna prikazna backi
@irenadaniel со лесно ...ти посакувам најлесно да поминеш утре ...набргу да си бидеш со најмилото и да си го гушкаш најсилно *
Од 16 недела па еве до сега до мојава 29 недела сеуште си имам тешкотии во спиењето..ама нормално е тоа нека не те загрижува..беба расте и хормоните ни вријат во сон така да се поголема ќе биде несоницата. Јас не навивам повеќе аларм на сабајле..зашто уште од 6 часот,а може и порано сум како темпирана бомба...ранобудник хахаха Ако сакаш малце да заспиеш онака..потпри си се или подлегни во полулежечка положба онака како да седиш и пробај така да заспиеш, верувај мене само таа позиција сега ми е најудобна за спиење D
И јас не можам да спијам.Се будам кога маж ми се спрема за на работа и толку од спиењето.До пред два три дена барем заспивав по лесно а овие две вечери и со заспивањето имам мака. Иначе и јас многу сонувам.Секакви соништа,да се чудиш мислев од многу спиење дека е ама всушност и не спијам многу.
Ај добар ви ден! Денес бев на цтг, се е во ред АМА беба е помала за една недела. Јас 37 недела, а беба 36 недела. Ми вика докторот не е проблем, до две недели се толерира отстапување, да не се секирам. И од што може да е ова дали некој знае, некој да има слично искуство?
Женчиња, ај ќе ве молам за мислење. Уште малку (за 8 дена) ќе влезам во шести месец, ама немам некој труднички стомак така да кажам. Се гледам во огледало ко опседната хаха, ама и си филмам. Вам од кога онака ви се познаваше повеќе? Мене ми се познава, ама кога ќе облечам блуза ко да не ми е многу голем, само онака испакнат. Знам дека е индивидуално. Вие сте си правеле вакви филмови во бременоста?
nemoj da se sekiras se e individualno eve jas se porodiv pred dva meseca a stomakot mi se poznavase mnogu malce duri tamu na krajot od sestiot mesec pocna da mi se poznava vikaat deka bebeto najmogu dava na kilaza vo devetiot mesec i jas si pravev nekoj film vo glavata