Mnogu gushki ti prakjam mila i bidi silna,sum go osetila na moja koza i boli,boli do srz,no gospod cuva nesto podobro za tebe i kje te nagradi,bidi silna za tebe,moras,te gushkam nasilni i ti prakjam hrabrost
се мислев дали да се дообјаснувам пошто гледам скроз погрешно ми е сфатен коментарот.секој ден ги читам објавите на Плодност за нивните пациенти и нивните животни приказни,борби и искушенија,сочувствувам со нив иако не ги познавам како што не ја познавам и феминката,но ги читам заради нивниот среќен крај.низ сличен пример сакав да и дадам подршка и на феминката но преку примери не на некои што не ги познавам туку на мои многу блиски.крајниот исход на коментарот сакав да биде дека не е сама што доживеа вакава несреќа и дека еден ден ќе ја дочекаме овде и со нејзината среќна приказна како и во моите примери,само храбро и истрајно
Mnogu mi e zal mila, iskreno ocekuvav deka se ke bide dobro, no.....Bog neka te cuva i neka ti dava sila da ja nadmines bolkata.
@izmislena Што и да пишам залудно е, само биде јака, издржи, болка е голема верувам ама жена си ЛАВИЦА и ке издржиш
@izmislena не можам ни да замислам како се чувствуваш, ниту пак можам да напишам нешто што би те утешило... минуваш низ најболното нешто за една жена, нека Господ да ти даде сила да ја издржиш болката...
@Адрија Покасно враќам но не бев во можност да се укл. Без разлика дека покасно враќам се надевам ќе помогнам... Иначе јас имав проблем со намалена плодова вода и по препорака на гинеколог дајадам сушени урми, суво грозје, многу вода пиење... И стварно си се среди плодовата вода.
@izmislena Господ да ти даде сила и трпение!! Нема зборови за утеха , тоа најдобро го знаат тие што поминале низ ова. Господ е голем , ќе ти помогне да бидеш јака и да го издржиш ова искушение кое ти го дава. Биди силна
Mamicki, ima li nekoj iskustvo so nisko vsadena postelka? Celiot naod od skriningot si e ok, no ova so postelkata nekako ne mi dava raat. Doktorot rece deka navodno samata ke si se potkrenela kako ke se mesti bebeto, no bi bilo ubavo da procitam i vase iskustvo.
@izmislena Mila nemam zborovi za uteha toa e najteskoto nesto sto moze da i se sluci na edna majka Premnogu mi e zal, bas si rekov se ke bide vo red... Bidi silna vo ovie teski momenti, znam ke ti treba dolgo oporavuvanje vakvo neshto ne se zaborava, no bidi silna eden den i ti ke napises srekna prikazna. Gospod neka e so tebe denes, i sekogas
Дали е потребен делот од количката корпа? Имам транспортер, и делот сто е за седење е сега за корпата ме интересира?
Duso jas go iskusiv istoto pred tri meseci go izgubiv vo deveti mesec pa eve sega prezivuvam nikoj sto ne osetil na svoja koza nemoze da te razbere mozam da te razberam vo potpolnost kako ti e samo hrabro odi napred socustvuvam so tebe i za tvojata zaguba jas pisav eden dolg post vo temata go izgubiv bebeto vo deveti meseC NEMAM ZBOROVI
@BirMelek има вакво искуство мислам ако не се лажам. @Neodlucna корпата ќе ти треба ако го возиш во количка отпрво. Мене транспортерот ми е седиште во кола а во количката имам посебна као корпа за новороденче. Е сеа не знам каков вид ти е количката. Ако се става на неа транспортерот ондак не ти треба.