Jas sum 15+5 i se obiduvam mnogu da ne mislam na ispituvanja ama koga ke vidam vo MK kolku mnogu se pravat odvaj cekam od eden pregled do drug 4 nedeli i sega ne me drzi mesto sakam da si go vidam bebeto da znam deka se e vo red na 23 mesecov sum na pregled, ama pregled 5 min i tolku uste edna nedela Tebe neka ti e so lesno i obidise da ne mislis mnogu pa pishi ni posle kako si pominala @butterfly.mk cestitki mamichke da e zdravo sinceto samo da ve raduva, gushkaj te se sega
Ne mozam da go najdam postot poodamna bese,imavte spodeleno prirodni lekovi protiv visok pritisok.Niskiot mi e 90 piev ceden limon,ne mi pomogna.Kaj vratot me boli i levoto oko mislam ke mi izlezi.
@mecolino kako si veke se guskate ao princezata,@butterfly.mk cestitki neka e zivo i zdravo since i od Boga blagosloveno
Мамички ве молам за одговор На неколку пати почувствував болка долу, но не во долниот дел на стомакот, туку долу кај срамната коска.. не знам како да објаснам, не е болка вагинално, не е ни на препон, туку така баш на срамната коска од лева страна. Два три пати ме штрекна се извадив од памет. Полежав и ништо, но кога станав кога почнав да се движам пак ме здоболе, ме штрекаше на секој чекор. Многу се исплашив, пред еден час претходно имав мала расправија, стресна ситуација. Кажете ми ви се случило ли нешто слично, од што може да е? Се загрижив многу