Normalno e matkata se prilagoduva na plodot, i jas isto imav slabi bolki 1 nedela gi imav potoa mozebi 2 nedeli nema pa potoa pak... i od seto toa jas svativ deka se e normalno vo tekot na bremenosta, ponekogas moze i na moment posilna bolka, ili pri spijanje ili nekoe naglo dvizenje se e normalno obidise da ne mislis mnogu na toa i poveke uzivaj.
39 + 3 и сеуште ништо се мислам дали бебето може да се сврти со нозете надоле пред недела дена беше во правилна положба секакви мисли низ глава ми прелетуваат. Уф исчекувањето навистина знае да те полуди. @stevemila честитки и со лесно.
Fala ti mila. Bash kako shto kazuvash, mora malku da se namali. Nekogash mislime deka imame energija maraton da istrcame ali ne e taka. So lesno da ti e bremenosta
Dobro ni dojde srcko vo temava Znaesh deka epten mi e kejf za tebe shto si ovdeka i slednive nedeli najmalce ushte 36nedeli da ti pominat ubavo, srekno i lesno. Imaj najubava shkolska bremenost i najbitno....ubavi i srekni misli sekogash da imash
Cestitki! I mene taka mi bese I toa uste trae, a 21 nedela sum. Prasuvav I drugi feminki pa skoro na site im e taka, nisto ne e strasni.
Neznam kako se smeta Posledna menstruacija 19 Januari.Smetaat od posleden ciklus ili od oploduvanje?Nemam poima
Srcka moja i moja podrska celo vreme.Ti mi pomogna mnogu da bidam opustena i da mislam pozitivno ama kako ke te izguskam eheeee
http://tvoebebe.com/kalbrem.php Еве пресметај си на линков. Според последна менструација на 19 Јануари термин ти е 26 октомври 2017 и од бременоста има поминато 4 недели и 4 дена. Со лесно нека е мила и добредојде. Добредојдени се и сите прашања, недоумици, мисли. Биди позитивна!