Значи денот ми се расипа!!! Сите да знаат дека сум трудна околу мене, а се прават дека не знаат!!! Некој од форумов да земе да каже и на свекрва ми и на сите, како не ви е жал и срам! Неможам да престанам да плачам.. да прочита тој што пренел и криво да му биде.
Срам да му е на тој што не си гледа своја работа. На фурумов сме анонимни со причина. Ако сакаме да се откриеме и да кажеме нешто тоа ќе го направиме сами. Само ќе те посоветувам да не се нервираш, зошто знаеш дека стресот во моментов најмалку ти треба. радувај се на малотото точкиче што си го виде денес.
Сами ми течат солзи, не очекував како прво таква реакција од свекрва ми. Сабајле како ментални се криеме со мм скришно одиме на гинеколог, сакавме да видиме дали е во ред, дали е во матка бебето, па да ги изненадиме.. а тоа секој да знаел. Како нема душа некој ова да ми го направи, па тоа бебе срце нема сеуште, не се пренесува туку така. Се убив од плачење неможам да се смирам...
Ccc stramota.A kako toa nekoj da te prepoznae be Srcka? neli sme anonimni?E ok de a zosto da places i da se nerviras?Pa toa e za ubavo.Osven ako svekrva ti i ostanatite ti kazale nesto so ne treba pa gajle da ti e ti si majka na toa dete i tvoja odluka koga ke resis da kazes.Tek ni e pocetok
Не они се радуваат, ама јас очекував поубава реакција, а не реакција на па знам бе дека си трудна... многу феминки имам на фб, многу, но знам дека никоја од нив не би пренела, ова е некоја што ме шпионира, срамота.
Zemav deneska srcka.Od Natural Wealth 250mg,se napiv i mi se smiri bolkata.Mislev da ne e stetno iako Trajkovski uste na denot na testot mi kaza za grcevi deka mozam da pijam.Morav srcka da odam da prepisam kleksani.So ke objasnuvam na maz mi ke se nerviram 100 pati ke zvoni a taka zavrsivme denes. Kogq lezam mi e Dobro ama stom stanam katastrofa.Edvaj cekam da odam kaj dr posle
Комплетно се сложувам со тебе..зашто сум се нашла во иста ситуација како твојата..те молам само немој да се нервираш..знам дека е залудно ова што ти го кажувам ама на тој што ти го направил ова свака му част...значи луѓево сега по не знам кој пат докажуваат дека немаат свои животи многу се интересираат за туѓите . Ти сега само не се нервирај и мисли си на бебушко во твоето меше
Ajde Pusti voda neka odi.Ti e gajle.I od reakcija i od mislenje i od se.Bar mene mi e taka.I mene mi znae samo semejstvoto.Pa kako ke razGlasam sega koga ni na eho ne sum bila ji nisto.Kakvi luge ima znaci so mozok od svinja so vikam jas.Ti e gajle ajde uzivaj
Ајде напиј се б6 и смири се полека. Ако си дома излези надвор прошетај Потполно те разбирам зошто се изнервира, Нелуѓе секогаш ќе има. Посебно ако не виделе мака во животот.
Сите се среќни, а јас неможам да се смирам. Незнам зашто ова ептен ме повреди... Ке се смирам полека, многу сум тажна сега....
Majcina kniska se otvara kaj maticniot po konstatirana bremenost, nekade vo pocetnite nedeli, kaj mene bese vo 9tta nedela.
Mene taka me izdade koleskata na rab, raskazala na site kolegi pa i na stranki, taka da te razbiram potpolno kako ti e. Ama na kraj kraeva djabe se nerviras, bidnalo veke, a toj sto prenel sram da mu e! Mozebi ne bilo zlonamerno ama neka si premisli sleden pat dva pati pred da mu se istrca jazikot pred pametot. Ne bidi tazna, treba da si najsrekjna. Tockata sto zivot znaci, sega zavisi od tebe i tvojata srekja. Ne vredi ni reakcijata na sveki ni nikoj okolu tebe za nervozata tvoja. Ajde brisi solzi i da si se nasmeala od 6ka do 6ka
Vcera bevme na vtor skrining. Go vidovme bebeto, ubavo se razviva za nedelite, pa i ponatamu Gospod so nas.
Draga dopler e ultrazvuk na koj go slusas samo srcenceto. Jas imam doma Angel sound se vika, go kupiv koga ostanav bremena. Posle 14-15 nedela si go slusav srcenceto a i sega koga e bebush zaspan znam da go proveram )
Абе чим ме знае, злонамерно не било. Ама ако ме знае зашто лично не ми честита, а се крие... Се смирив, ама денов ми се уништи. Се насмеав, ама криво ми е што веста што јас треба да ја пренесам, друг ја пренел.. највеќе тоа ми е криво. Фала
Со доплер ултразвук се прави проценка на протокот на крв низ крвните садови на фетусот.Мене докторот ми правеше кога отидов да му го слушне срцето за прв пат, се гледаше на екранот црвено-сино.
Смее ли да се има односи во 8ми месец кај нормална бременост? Добив неколку коментари дека осмиот месец бил најкритичен па затоа прашувам...