Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.865
    Допаѓања:
    13.498
    Жени, дали некој бил кај Драшко Димески за преглед на срцето на бебето? Мене ме прати Димчев таму поради претходниот прекин на бременоста поради аномалија ( здебелен нухален набор на вратот на бебето) и ми рече кај него на преглед зашто едната страна на срцето не можеше да се види поради тоа што бебето не можеше да се сврти убаво и да види дали со таа страна е ок., т.е. дали некоја преграда е затворена или отворена. Рече ништо страшно не е и да не се секирам но јас сепак исплашена сум.

Последна измена: 25 февруари 2017
  2. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Да ти кажам нај паметно .. па више преку глава мие од прашања уште ли нема ,, а зашто како да ја знам зашто .. и јас чекам и се надевам дека се со убоо ќе пројде ...искрено валда зашто не сум таква личност никогаш не прашувам за другите до кај се .. ако сака некој да ми каже во ред ако не ..не прашувам и затоа ме нервираат вакви личности ете одма муабети го надносила и прошол терминот ..неможела да се отвори и низа други муабети и мене притисокот ми се качи ..

На Belabelinakinder и gjoker4e им се допаѓа ова.
  3. Natasa. P

Natasa. P Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2015
    Пораки:
    1.941
    Допаѓања:
    6.630
    Jas koga go pravev vtoriot skrining, otidov i kaj nego. Ivanovski mi go preporaca. Se izleze vo red, i covekot me bendisa, ubavo objasnuva. Sega vo 28ma nedela uste ednas treba da otidam, cisto preventivno, da vidime dali se e vo red. bidejki i da imalo nekoj prblem bog da cuva, osobeno so tie pretkomorite kaj sto go stavase akcentot (ne trebalo da bidat svrzani) imalo terapija i mozelo da se resi bez posledici, no samo dokolku navreme se vidi. Ehokardiogravski pregled e toa so kolor dopler, 2850 ni naplatija.

На Black girl и stevemila им се допаѓа ова.
  4. sofi2107

sofi2107 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2014
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    5.884
    Srcko uzivaj i sechi od koren, sega se ovie prashanja posle e e jade li, go dois li, prdna li i drn drn do 1000000 i nazad. Na takvite ne im teknuva mora da presechesh od koren za vo idnina da ne te boli glava :) Kratko i jasno ke si kazesh : Koga ke ima neshto ke javat na Sitel na vesti dogovorivme so Latas da objavi za da ne me prashuvate sekoj den po 100 pati!
    Uzivaj dur si e vo meshko posle ke ti e epten zabavno ;) Pretpostavuvam ne e lesno ischekuvanjeto, neznaesh shto i kako i koga, nervoza i netrpenie, straf ..... no, site go pominale toa i nie ke go pomineme. Sila ni dava zamislata koga za prv pat ke go vidime bebule, gushneme i bakneme mmmmmmm se raduvam na toj moment ushte od sega, normalno i straf faka shto i kako ke bide. Ajde srckooo samo so lesno i ubavo pa mozebi utre ke ne iznenadish za Prochka :*

На stevemila му/ѝ се допаѓа ова.
  5. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.028
    Допаѓања:
    36.336
    И јас дека сум таква и заоа ми смета, сите другарки братучетки бремени ниту една не сум прашала ни кој месец е ни ништо. Во нашево опкружување да си трудница е еден голем предизвик. Јас сум за трудниците да се остават на мир, а не секој што ќе го сретнам да ме испрашува се до детали па да почнам да избегнувам излегување од дома и не дај боже да паднам во депресија хаха Ајде мила со лесно нека е се ќе биде добро. Поминаа 9 месеци уште малку и среќата ќе ти биде целосна! :hug::hug::hug:

На winter flower, Belabelinakinder, Вереничка и 2 други им се допаѓа ова.
  6. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    Od dosada citam po net i mi se pojavi kineski kalendar za otkrivanje na polot na bebeto.Pravela nekoja?:DIako Mene mnogu mi e rano ama interesno mi bese i proveriv.Izleze zensko(fingers).Aj nekoja so si go znae polot na bebeto neka proveri dali e tocno hihihi.So nema da procitas po netov

7. sofi2107

sofi2107 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2014
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    5.884
    Vrska nemaat ;) nekolku pravev od tie na pocetok radi zabava i radoznalost. Sve zensko mi iskachase... eve go mazule e

На Seduction и stevemila им се допаѓа ова.
  8. Natasa. P

Natasa. P Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2015
    Пораки:
    1.941
    Допаѓања:
    6.630
    A be tie i na exo go gresavaat a ne pak kineski kalendar :) Na bratucetka do 7mi i velea zensko, i Sofija ime i dadoa, pa na kraj Petar bidna :)) Aj daj link od toj kalendar bas da vidam ;)

На Belabelinakinder и stevemila им се допаѓа ова.
  9. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    Neznam kako da stavam od telefon sum.Pisi kineski kalendar za pol.Hahah abe po netov se i sesto

На Natasa. P му/ѝ се допаѓа ова.
  10. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    Hahha mozebi e Greska.Se zezam srcka.Jas ko so sakam Dalija ke izleze nekoj Delco hahahha

На sofi2107 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Мамички едно прашање хитнооо.. сега забележав малце крв на паломата у вц ,, дали може да е чепот .. ви се десило слично вака или ?

12. Natasa. P

Natasa. P Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2015
    Пораки:
    1.941
    Допаѓања:
    6.630
    Ostaj, mojov uste ceka kure da i porasne na nasava kerkicka. Sega posledna nadez mu e drugava nedela pregledot. Potoa ke kupuvame rozovi spikoznicki :)

На cat-woman, Bubce38, Seduction и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    So i da e zivo i zdravo da e.Mojot nikogas ne pokazuval zelba dali za masko dali za zensko.Da bilo zdravo i pravo.Jas nejkam rozevo duri i zensko da e^_^

На Natasa. P му/ѝ се допаѓа ова.
  14. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    709
    Допаѓања:
    8.526
    Да да може. Мене откако ми падна за помалку од 24/часа се породив. Ама може и подолго. Ајде само со лесноооооооооо

15. sofi2107

sofi2107 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2014
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    5.884
    Opaaaa chitajki so meseci ovde toa e toa srckoooo ;) Ajde bapni eden tush i idi u bolnica. Znam kazuvaa tuka deka toa e chepot i nekoj ni bolki ni im puknal vodenjak pa se otvarale ne znaele. Ajde so lesno i so ubavo samo, izbanjaj se, napij se edno kafence so mazeto tvoe posledno kafe sami na raat shto ke si go ispiete i da ni pishesh od bolnica kako si :* Tvoevo bebule na najubaviot praznik ke se rodi.

На winter flower, Pinky97, Mari-Ja и 3 други им се допаѓа ова.
  16. sofi2107

sofi2107 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2014
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    5.884
    Shto i da e zivo i zdravo da e :* I muabetot za boi za mashko ili zensko .... iskreno jas sum otsekogash protiv ako e mashko da e sve plavo, ako e zensko da e sve rozevo...mnogu mi e smeshno i bezvezno. Site boi se ubavi za bilo koj pol na bebeto. Mnogu mi e ubavo mashko bebule vo crvenko bluzice ili portokalovo. Zensko vo zelenko ili zoltko i sl. Za moj sinko od cel plakar do sea iznakupeno samo 3 raboti se na plavko ;)

17. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    709
    Допаѓања:
    8.526
    Ко ќе падне чепот, си веќе 2-3 прсти отворена. Јас чекав многу дома, кога имав веќе болки на 5 минути отидов во болница. Ама ти си знаеш, само господ да ве чува.

18. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.288
    Допаѓања:
    76.382
    Мене според теоријата на Рамзи ми испаѓа дека е женско, и стварно синко на друга страна е, а ова на друга. Пиши на нет Pregnancy Ramzi ке ти искочи :rofl: направив споредба со неколку пријателки и на сите точно ни излага :D Женско на десна е, машко на лева страна.. или обратно беше :?: :D Според кинескиот за првото ми утна...

19. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    Na brat mi kerkickatq veke e 4 meseci,i nitu ednas oblecena u roze.Postojano gi zezam vikam ko masko e.Se takvi ubavi stvari od h&m ili c&a.Kakvi slatki ke bidat da gi izedes:inlove:

На Bubce38 и sofi2107 им се допаѓа ова.
  20. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    Zensko mi izleguva i ovde.Tvojatq prikazna od vcera i mene mi se desi sega.Od germanija duri muqbetot pusten deka sum bremena.Ne da se iznervirav