Planiram utre da odam da proveram krv.Kompletna krvna slika i urina treba taka?Ili treba da napomenam nesto plus?I drugo,mislam da odam da se iscupam i depilacija na nadusnica.Smeam neli?Deka mnogu me boli,da ne se stegam dali e ok sega da trpam toa ili da pocekam?Mozebi e glupo ama
сега на почетокот треба да провериме крв? а депилација јас одам на целосна и не планирам да не одам, пошто ќе треба да се бричам. а за надусницата јас пред некој ден сама се депилирав.
Taka mi kaza dr.I za d dimeri i faktori na hemostaza,no ke pocekam za toa posle kontrolata.Abe umiram od bolka koga mi ja kubat nadusnicata.
Krvna slika kompletna so zelezo, mokracha i urinokultura! Sekoj mesec ova se proveruva. Jas od pochetok 8meseci proveruvam sve ova Za depilacijata kako mislish taka, mnogu se depiliraat celosno cela bremenost. Nema opasnost, samo si napomenuvash da e so chist laden vosok zashto si trudna.
Јас со Veet ленти за лице гајле немам, дур трепнеш ке потегнеш.. не боли баш... Јас неделава ке закажам и за доле да ме издепилираат, не се осмелив со брич зашто со години не се бричам, а крема нема шанса.. нежна сум, одма ме иритира. За првото не знаев многу работи, немав слушнато прочитано се, се депилирав од старт..
Овие "лажни" контракции нормално е да ги чувствувам на некој час и половина со времетраење од 30тин секунди? 29+2сум...второ бебе ми е но со првото буквално до 40 недела пред пораѓај немав ништо.. Искрено ме исплашија...