добро утро и од мене на сите мамиЧки имајте убав ден и гооолеми Честитки за сите нови мамиЧки со срека и со лесно нека ви е
честитки за новите мамички да прашам за вагиналеткиве изгледа неубаво ги ставам и сношти и сабаљево ми беа протечени на гаќите... оф макиии треба подлабоко да ги ставам?
Колку можеш подлабоко ставај , не се секирај на плодот не му штетат, заштитен си е тој, а и да ти протечат е нормално, вишокот мора да испадне, не му ја мисли , уживај си
Честитки до новите мешиња, имајте убава и лесна бременост и уживајте во неа, прекрасен период од животот е
Јас само да ве поздравам, а воедно и да се одјавам од темава .... Ние си се гушкаме домче Јас сум со полно работно време, па не наоѓам време да пишам....Во прва прилика се читаме во породилни приказни...и нормално во темата Бебе
Разлистував одпосле и видов -леле брука ,не сум видела,Ај да ти е живо и здраво синчето ,големо да расте,да е срекно детенце,да бидете горди родители,и убави срекни постпородилни денови,мирни ,исполнети со љубов и прегратки,поздрав
од ко сум бремена гледам дека на стомакот во долниот дел имам зголемена влакнатост , дали на некому од вас се има случено тоа и што може да е
Da srcka toa e normalno vo bremenost i nemoj slucajno da se izdepiliras Tamu zosto poveke ke ti porasnat posle poragaj sum citala deka se gubat.
dobro utro mamicki kako ste denes? sakam da prasam dali e normalno stomakot da te boli eve denes mi e podobro ama vcera me bolese dali od sto bev izlesena cel den ili normalno e da te boli?
Добро утро мешенца...како сте ми? Јас сум фала му на бога добричка сум. На пап тестот ми покажа само кокидна бактерија, дури докторката се мислеше дали воопшто да ми даде терапија зошто не била опасна, а сум била сеуште во рана бременост. Но сепак се реши за вагиналети.ми рече недела дена да ставам. Па ќе виделе после на брисеви што и како ќе е.
Добар ден мешина Како сте? Јас едвај дишам, носот затнат ми е, не можев да спијам и сега сум ко претепана веќе почна и да ми се лоши да ми се гади шо ќе прајме вака не знам па и жешко е ужас Сноу и јас имав кокоидна бактрија ама не бев бремена тогаш и матичната ми рече дека нема потреба од терапија, дека не е ништо опасно е сега за во бременост..... сигурно не е ништо опасно. уживај
Maamickii mene denes bebushot nonstop mi mrda normalno li e toa ili da odam do bolnica à bolki vo stomakot nemam samo grbot me boli
Prvo da se izvinam za latinicava od mobilen pisuvam. Ajde i jas da pocnam da se zalam...Veke dva dena mi tece nosot,kako cesmicka mi e...ne znam dali smeam kapki da stavam?Isto taka kivam a i potkasluvam..se nadevam deka bas sega nema da nastinam...utre odam na ginekolog za utvrduvanje na bremenosta i keprasam,ama sto da pravam do utre?