Мамички јас се олеснив ... на свет донесов принцеза една на мајка најубава.. немав баш лесен пороѓај ама за оваа сонце до мене вредеше секоја болка .. фала ви за подршката овие 9 месеци да ви се врати се за убаво
So sreka najmila.Da ja ima seta sreka i ljubov na ovoj svet.Guskajte se sega i uzivajte vo najubavite momenti
Ее, сакам да ве прашам малку ми е срам ама од друга страна и ми е страв. Кога имаме односи многу ме боли имам некои чудни болки како да ме боцка, а и еве стално така дали ќе лежам дали ќе седам без разлика исто така ме боли па ми е страв да не е нешто страшно или пак тоа е нормално?
Ако при односи те боли за превенција батали. Бар некое време. Што е сигурно сигурно е. А другите болки се нормални. Ти се поместува секој орган и нормално дека ќе боли.
здраво женски јас сум 13-5 недела и одвај чекам да одам на следен преглед. во петокот правев приска и се е супер. докторката рече дека е машко иако јас си сакав една другарка ама нека е здраво и живо што и да е. татко му нека го учи да брка женски. позз до сите мешиња