@ANGIE1 zdrava i ziva kerkicka a tebe pobrzo oporavuvanje @podravka Normalno e da imas zgolemen iscedok nemoj da se grizis, site trudnici go imame od pocetok do kraj, i jas kaj mene imam zabelezano koga poveke pesacam mi e kako zolt no toa e od poveke pesacenje taka da i toa e normalno @gjoker4e fala na odgovorot ke probam si vela ke gi napravam ubavo mi objasni @Aneta27 Ne te razbrav bas ubavo dali te boli pri odnos ili posle odnosot. Ako e pri odnos podobro da pauzirate dodeka ne se konsultiras so ginekolog, ako e posle toa menstrualni bolki ili peckanje bodezi normalno site imame ponekogas, si rasti bebeto. I pri odnos povnimatelno i poretko barem jas taka praktikuvam ednas nedelno za 10-15 minuti dovolno e i mnogu vnimatelno i nezno
Скапичко ке те фати мислам целосна крвна... Најубаво само железото сега повтори го приватно, па понатака за две недели ке земеш упат за се... Инаку освен Ремедика лабораторијата незнам друго место каде може приватно... јас таму обично правам за синчево ако е нешто итно..
Мешиња втор скрининг во која недела се правеше , треба кај и да е да закажам а ич не се сеќавам од првата бременост кога се одеше. Имајте убав ден и среќен 8 ми Март
Hey idni mamichki zaboraviv da napisam Sreken 8mi mart, ovaj 8mi mart so bebusi vo stomak a drugiot so bebusi vo race
Обавезно провери си за две недели. Мене ми издадоа ваков резултат пред пола година, а не бев ни трудна ниту некогаш сум имала проблем со железо. И докторите тогаш ми рекоа најверојатно е грешка, изгледа не ги исчистиле машините. Инаку исто како тебе резултатот ми беше 4 а јас се осекав супер. Направив после некое време и стварно излезе дека е грешка. Ако не се осеќаш лошо продолжи си со конзумирање здрава храна и не брзај ќе направиш за две недели пак со упат, зошто да ги даваш парите.
Fala ti srcko Ne me drzi mesto sepak mava na psiha pa si zakazav za utre na privatno e 370den zelezo i mokraca ke si ispitam tuka kaj mene vo Aerodrom. Zasto sumliv e rezz i od mokracata. Pa utre-zadutre ke vidam so ovie novi rezz i daj boze da se greska ovie od Avicena. Pa za 3nedeli pak ke si napravam so upat. Inaku chidno e shto navistina si se osekam super a zelezoto e 4ka. Ednash mi beshe 9ka i bukvalno pripagav mi se vrtese i mi beshe epten loso. Fala ti na sovet. Imaj najubav den i Sreken 8mi Mart
Среќен 8 ми март труднички. Се најдобро. Искористете го денот за многу љубов, насмевки и пријатели. Приуштете си хармонија и спокој.
И јас сакав да прашам исто. Сега сум 22+3 Барем сега имам време да прочитам и да се спремам малку за бебушката.