Ma prv pat i ja chuv za bris od anus i kako od Mars padnata bev vcera samo ja neznaev Kojznae za bekoja godina sto ke izmislat veke hahabha
Mila znachi za dokolku eve vo moj sluchaj sum so zakazan carski nemam potreba os bris od rektum? Iskreno so koja i od drugarkive eve i sestrami denes sto prasav nikoja ne go napravile brisov, nit im bil spomnat nit chule za nego. Ene gi nekoj od niv i po 3deca rodija. Ako ne bash doktorkava koja ke me poraga sega na kontrola koga ke idam ke ja prasham za brisov, ako ne bar da sum na chisto da ne go mislam. Chestito i vtoro detence. Da ti se zivi, zdravi i najsrekni i dvete dechinja
Kolku što znam za carski ne gi pravat. Inače ne sum go rodila ušte vtorovo čekam kaj i da e. Fala src da se vraka
Izvini, pogreshno sum te razbrala mislev deka veke si se porodila sega brgu i so vtoroto Src ti posakuvam poragaj kako pesna lesen i brzo oporavuvanje od poragajot i najubavo i najzdravo bebule da si rodis
Zenski sega idam od kontrola imam 2 gravcinja i dvete imaat srceva akcija. Ednoto pokasno pocnalo da se razviva, ama vo red se dvete. Imajte ubav den.
Браво мила колку само си во право. Значи јас лично најмногу се нервирам што идам секоја недела на ехо, а секоја недела е истото и од тоа почна да ме фаќа паника и страв. После првиот преглед штом ми потврди се знае дојди после три или четири недели, ама секоја недела како поинаку ќе ти земаат пари за ехо, а и јас будала прво дете и ајде секоја недела трчи на еха. Ама тоа ќе де учиме од грешките
Zenski mi dade doktorot poliginaks vaginaleti za eserihijata i mi rece bezbedni se vo bremenost. Ama sega pa citam vo upatstvoto pisuva ne se preporacuvaat .
Јас ставав после 12 недела пошто имав кандида , ми препишаа 2 паковања по 6 таблети. И јас кога видов ја прашав матичната ми рече после 12 недела безбедни се.
Se mislev pomegu Cair i Gak. Imam prijatelki porodeni i tamu i tamu i site so podeleni mislenja. Na kraj si kazav sepak sekoja e so razlicno ocekuvanje i ne na sekoja ni se dopaga istoto. Ni od frizerka ne se dve zeni isto zadovolni pa kamoli od bolnica Ova muabet za da razjasnam za onie koj citale sekakvi losi iskustva od Cair ili Gak Si najdov luge na Gak i bev na konsultacija i vamu i tamu i se reshiv za Gak. Vcera bev na prviot cas za tdudnici i za bebinja. Ne iznashetaa segde i iskreno sve si beshe super i sobi i wc i tv i mi se dopadna. Ti srcko kade reshi kafe ke se poragash? Koja nedela si sega?