И јас имам иста мака Многу клоца бебето особено наутро кога ќе се разбудам. Толку силно ме клоца што некогаш потскокнувам или офкам Мм вика ако е вака немирна и кога ќе излезе од стомакот тешко нас.
Сега малку ме збуни. Мене матичната ми даде упат, и со тој упат си отидов во болница, таму ме боцнаа и си заминав без да платам ништо. Таа постапка со рефундација на средтства преку фонд ми рекоа дека била изменета и скратена. За да не се маткаме со документи по шалтери, само со упат се оди во болница, те боцкаат бесплатно со нивна инекција и си одиш. Која недела си Кики?
28+4 Ама шиба малава лудница е.. имам чуство како со лакт во слабини да ме мава. Можда некоја гимнастичарка ќе излезе на крај
ааа јас да си подчутам според табеливе сум надминала 34+ сум и сум + 15кг стартував со 53 а сега лепојка скоро 68 ама не се приметува мн ајде битно е да не претераме страшно
@Natasa. P а кога се боцкаше ти? Јас не знаев за ова,мене цело време постапката што ја напишав ми ја кажуваа,никој ништо друго не ми спомнал
Па сега се боцкав и јас, таа се става нели во 28 ма недела. Ја прашав матичната и таа ме упати. Види прашај, може сеуште постои опција и на тој начин да си ги вратиш парите.
Тука сме блиску.. хаха знам како ти е јас плус многу ниско ја носам и некогаш се смеам кога пешачам од толку што клоца силно дека ќе се лизне надолу ќе излета хахаха Инаку исто така многу реагира на гласот на мм кога и збори и можеби е чудно но уште сега си има неколку омилени песни, кога ќе ги пуштам веднаш реагира
Мешулиња поздравче.Денес бев на контрола правевме цтг, на ехо се гледавме сето тоа ок, болки уште нема 39+3 сме. Само забелешка од матичниот многу ми поттекоа нозеве ептен значи до сега немаше сега пред некој ден оддеднаш.Ме прати утре да испитувам протеини во крв и незнам што друго до сега не сум испитувала тоа, ми се виде како проблем е ова со отоциве.Некој искуство со ова, зошто се испитуваат тие протеини во крв и што уште незнам ми спомна имало и други испитувања. до сите
Да, чувствуваат, нашето пак кога ќе дојде мм одма се смирува, ќе се стиши не мрда Дури излегува како да претерувам кога му кажувам на мм бидејќи тој не може да види. Замисли, обично навечер си читам книги и во лежечка положба сум а книгата потпрена на стомакот. А бе туку наеднаш ќе клоцне и ќе подрипне книгата.. Се смеам со мм, му велам оваа и нас ќе не исшутира за кратко
Nisko e.Jas ispitav vo 7ma nedela,620 mi bea.Mi pisuvase vo izvestaj deka odgovata na gestaciska vozrast.Transfuziologot mi kaza vo bremenosta treba da se pokacuvaat no vo normala.Utre zdravje sum pak,ke vidime kolku ke bidat.Ama mozebi zavisi i do vrednostite na labaratorijata.Ti kazuvam vaka vo sporedba so moite rezultati
Денес сум полни 38 недели, од утре ја почнувам 39та. Имам некои слаби болки во стомакот, кичмата, јајниците и некако како да ми е смален стомакот како да е собран во едно мало купче и тврд е, легнувам на лева страна да се опушти ама не се опушта. И како расеана сум од сабајле си велам денеска е денот ама којзнае дали ќе биде. Утре сум на контрола во Чаир, едвај чекам. А болките онака наеднаш ли ќе почнат како гром од ведро од небо? Еве сега имам некои ама онака слаби во долниот дел од стомакот не знам какви се. Реков да пишам да ми биде полесно... И дали може некој лек против хрчење??? Ноќеска сум била премногу гласна мм се испонервира а изморен од работа многу вика ќе земам ќе платам соба во некој хотел да преспијам.
Ama ti kazav zavisi labaratorijata so kakvi vrednosti rqboti.Ti kazav spored mojot rezultat.7ma nedela 620. Edit: Gledam na tabelata so ja prati sofi,vo vtor trimestar vrednostite pocnuvaat ponisko od prviot.Ako e tocna znaci vo red ti se
@Black girl во Авицена правеше? Има мислам реф.вредности баш види. И јас се зачудив стив вика ниско? Мислам дека подобро е ниско отколку високо. Мене ми беа 600 5та нед. Сега со клексани од 300-550 зависи.
I jas primam kleksan.Sr vo izvestajot mi pisala deka odgovara na gestaciska vrednost.I pisav sega na black,sofi so ja objavi tabelata vo vtor trimestar piauva deka se poniski.Ako e tocna znaci ok i se.Jas i kazav spores mojot rezultat.Deka taa 7mi mesec.A jas bev 7ma nedela.