@mariz среќен роденден . Ми стигна писмо од фондот, дека треба да однесам мислење од специјалист или отпусно писмо во врска со рефундација на клексаните. А однесено им е. Сигурно го изгубиле Број најдов на златна книга никој не крева, пишав меил пак ми вратиле нешо без веза . Нема парички за Велигден А барањето ми е уште февруари поднесено !
И @Mari-Ja ни ја нема 3 дена можи има нешто ново и кај незе. Ние си тераме 23 недела бебушов се посилно и посилно клоца и поактивно И плус плацентата ми е на заден ѕид што значи ќе си гледаме и раце и нозе на стомак Пред неколку дена и мажот ми го осети синко, беше толку размрдан и ја стави раката на стомак и доби еден удар вчера си бевме на преглед се е супер
Среќен роденден на синчето твое @mariz , да е жив и здрав и голем да расте, па од 2018-та по два детски родендени ќе си спремате годишно Ја дека паничар сум а и дека со ин витро, не се осудувам надвор од граница да искочам сеуште, па решивме до Охрид наш да си прошетаме за продолжениов викенд . Резервирав во прв ред на кеј за да не треба да качувам скали И ако одите во Охрид и сакате на подобро место, верувај нема слободно скоро никаде, едвај најдов недела ипол пред одење, така да за 1-ви Мај порано барајте.
Јас си купив хеланки такви со платно од теранова. И јас во ваикики неможев да најдам. @mariz нека е жив и здрав баткото, па една дадичка за следен роденден да добие.
За сите кои не користите кирилица при пишување на постови. Ќе ве замолам да посветите 2 минути и да пробате да наместите кирилица на уредот кој го користите. Знам дека повеќето сте на телефон/таблет, а помалку на компјутер, ама и за тоа има решение. еве детално објаснување.
Meskovci kaj mene uste nisto... si cekame i si cekame... se me boli, se osekam kako so stap nekoj da me maval. Trpenie pri kraj, samo poradi site okolu nas koi se javuvaat po 10 pati na den da prasaat do kaj sme... Kolku sto sme nie vo iscekuvanje, tolku i drugite sfakam, ama ne mora na min da zvonat na tel. Kako da krijam ili da ke sokrijam deka sum se porodila... i taka Setam, odam po skali, ananasi se prejadov, ama bebe neke da se odlepi od majka @mariz ziv i zdrav da e lepotanot! Do godina so dadicka da si se raduvaat na rodendeni