Dobro utro zenicki neka ni e za mnogu godini Veliki Cetvrtok da sme zdravi I zivi zaedno so nasite bebcinja da si imame najubav I najlesen poragaj site a se drugo ke si dojde samo po sebe. Za mnogu godini imajte ubav den
Za mnogu godini da ni e praznikot! Bog neka ni e napomos! Da ni dava zdravje, da ne cuva i brani od loso nas i nasite najmili. Si me prevtasala malce Epten ubavi crveni jajca
Честит нека ни е празникот за многу години. Нека ни донесе среќа и здравје на сите во сечиј дом И моите јајца се при крај
Fala mila ova kolku za adet drugite zdravje sabota. Odime Dene's Skopje da si go vidime sinko . Ubav den na site
Ajde samo so lesno da ni e na site. Farbav jajca i si razmisluvav, sto ubav den da se porodam, vo nedela da sme si doma za praznik kako e receno taka neka bide, si gi redi Nekoj rabotite kako sto treba
@stevemila бев вчера, си земав фармерки и кошула, има избор за фармерки колку сакаш и бои и модели, маж ми ме убедуваше и маици со бебе да земам ама некако не сакам уште да бодам очи , а може и да земам денес, изгледа ќе се предомислам мислам накај 12 недели не е страшно да дознае околината веќе . Инаку да не се повторуваме, @eli25 ти кажала се што треба да знаеш во врска со цени и тоа што има, има убави работи за трудници во секој случај, уживкај си во шопингот кога ќе дојдеш .
Најубаво не се зарекувај, зависи дали ти можеш да издржиш да видиш некое јадење и да го игнорираш а сепак да ти се пријади. Јас реков само овие денови нема месо да јадам, за друго неможам да кажам бидејќи ми се пријадува пример сладолед,малку благо, млеко... Најубаво ти си знаеш колку си стрвна кон јадења, ако си подобро немој, оправдано ни е бремени сме.
Мамички ние од денес сме на пола од бременоста, 20 недели а пред 2 дена славев и роденден па да ве почастам сите од тортата. Имајте убав и благословен ден! п.с. @mariz нека му е среќен роденденот на малиот, догодина со братче или сестричка да си го слави
@Seduction мила среќен роденден Следниот со синко да си го дочекаш . За постење се мислам и јас. Ај шо сум стрвна може ќе издржам, ама немам ден без млекце и јогуртче Денес нема да постам, ќе видам утре и задутре.
Јас ке постам само утре,како и секоја година за други денови не се зарекувам. Среќен роденден,другата година со бебенце ке си славиш.
@Seduction Среќен нека ти е роденденот. За многу години нека е празникот. Да сме живи, здрави, среќни и со полни раце дечиња. Јас оваа година не успеав да станам за по адет да направам јајца пред зори. Ќе ги вапцам во сабота.
Sreken Rodenden mila.Samo ubavini da te sledat Fala ti srcka.Edvaj cekam da dojdam hahha.Jas ne krijam uste koga doznav deka ima srceva akcija.Se bese vo red.Site se raduvaat so mene.I nemozev da gi trgnam najbliskite od najsreknite momenti za mene. Ova se cekase 10 godini i e golema sreka za site.Plus mesko se gleda veke nema krienje
Најблиските знаат уште кога бевме во процедура , ама мислев на пријатели и познаници подалечни, макар што освен ако не носам на себе нешто ептен широко, си се гледа, дури и ме имаат прашано со сомневање хахахах, така да ќе си купам маичка со бебе бе