Fala ti srcka za podrshkata i da ti kazam spremna sum ko pushka samo cekam momentot ama nekako tesko ide so bebushot moj nesaka da izleze izgleda imam vo stomakot klima ured hèhè pa dobro mue vnatre Imaj i ti ubav den
не се сеќирај тоа е нормално,пробај со шеткање (барем мене тоа ми помага),движи се колку можеш повеќе,од лежање нема аир.позз инакуженски сакав да ве прашам-Долните усни ми се оттечени ептен,нормално ли е тоа?
направи крвна слика и ако ти е о.к нема потреба барем јас така правев само магнезиум пиев,и јади овошје,зеленчук, цеди си свежи сокови
па скоро на сите трудници е така нема место за паника и кај мене беше тиј период само внимавај на исхраната избегавај сол,салами бел леб и други теста гледај да ги намалиш така барем јас правев
И јас вчера бев на контрола и кај мене гледам во книшката има запишано така. Ми рече дека постелката почнува да старее поточно да зрее. Денес влегувам во 9-ти, мене ме загрижи друга работа бебето како слабо да ми напредува во килажа па си велам да не е поврзано нешто со постелката
Да не носиш девојче? Да, нормално е, јас со првата бременост имав усни џоа Анџелина Џоли , еве и сосетката моја е веќе 7-ми месец бремена и неа усните и се отечени. Ништо страшно, уживај во полноста на усните
mene denes malce me boli stomakot Ali se drugo vo red da ve prasam nesto aber nemam od simptomi dali e normalno osven malce bolka vo stomak polovina i gradi drugo nisto ne mi e dali ke sum vaka Do krajot na bremenosta ili uste e rano za simptomi? a vcera sto mi se sluci edna moja prijatelka stave na fb sok ama toj sok go nema tuka taa bila nekade na patuvajne i go donese abre luge ne mi izlese od um ama nikako i i pisav Kommentar deka i Jas sakam da probam ama onaka na sala a ostaj stvarno sakav da probam i vo 11 navecer mi donese kutrata zena stvarno ne znam sto mi se sluce sto tolku posakav da go pijam vi se slucilo nesto slicno na vas?
^Утре сме на контрола, и едвај чекам да го видам малото Цел ден само отварам и читам за 13та недела што,како...што се гледа и сл.
женски хеллоооо........се чварите? оти никоја не се пораѓа на жешково? не ли ви е мака веќе...јас сум 29 недела па пукнав, а не вие...за греотка сте.... како и да е, се во свое време.... ве поздравувам и сакам да прашам дали пораѓаат спонтано ако има кандида во наодите....ова прашувам за мене, зошто сега правев брис на мое барање и тааадддаааамммммм....опет кандида албиканс...по 4 ти пат во овие 7 месеци.....епа кренав раце, се предавам, оваа е поупорна и од мене!!! брисот од цервикс е уреден....фала му на бога! пс. гледајте позитивно на жештиниве.....природно си го топиме целулитот...хахаха
пробај со мн. течности за да се испира и увин чај внимавај на вешот да не е со омекнувач ако треба посебно пери си го твојот и при туширање намој да користиш никакви препарати исто така и ако имаш односи исклучиво со заштита, ова ти е за да ја искорениш, а инаку мислам дека никој не обраќа внимание на кандидата зошто и после пиење на антибиотик се појавува така да мислам дека нема да имаш проблем за породување
оф леле леле Jас не сум мк Aма це видам сто це кази док. Oвде сигурно има и овде такви таблети .... ова бебе це биди лосо на тато
Ја па ни на крај памет ни ни помислив на "долните" усни ...е па тогаш не знам, појма немам дали ми биле потечени, кој ги гледал
Prvo da se izvinam za latinicava od mob pisuvam ne mozam og kom.ve molam pomognete miimam tollavi panicni napadi sto mi treba psihoterapevt dali znaete vo plodnost dali ima edni mi velat da drugi ne ve molam pisete mi vo ocajna situacija sum so dijagnoza panicno anksiozno rastrojstvo sum i bremena 7nedela
Srcka shtom si so takva dijagnoza moras kaj maticniot ginekolog da ides i da mu ja kazes ke ti dade sigorno nesto no zasega ako imas bedoksin ili b6 da se napies ke te smiri kolku tolku à inace moras na lekar
Ma bev mi rece nisto strasno kakvi ne rodile pa ti sto si za niva sea pa mi veli baraj si psihijatar jas nisto ne mozam i za kaj sum sega jas ima nekoj lekar sto bi mi pomognal
мамички незнаев каде да прашам па прашувам овде се надевам ќе ми одговорите колку е штетно ренгенското зрачење во почетокот на бременоста какви последици остава?
Јас мешиња денес си бев на ЦТГ,болки никаде,докторката ме прегледа и вагинално,ми вика дека сум само 1 прст отворена и дека тоа не е ништо и да се вратам за една недела,секако ако сеуште нема ништо Решил бебушов мој да не излага уште,а мене навистина ми е мачно ама ајде мора да се издржи.. Ве гушкам сите