нема упаство на ниедно железото е како во епрувети и го туривам во вода одвратно е го пијам со затнат нос ми мириса на крв,а витамин ц го зедов од зегин на делејне ми рекоа дека тие се најдобри
Моите се апчиња,како што викаш во прашок неможам,мене ми е над граница ама на време да си почнам преку исхрана тешко се надокнадува.Мене општиот матичен ми рече за овие дека се најдобри и нели е апче воопшто не мириса и не е гадно.
Треба, ако нема во него обавезно треба за поубаво сврзување на железото... јас пиев еднаш фероглобин и пулс вит Ц, ама не ми помогна ич. Феррум лек сирупот највеќе и најбрзо до сега ми помогнал, ама кај секого се делува различно...
да препорачливо е и со секоа друга терапија дадена за ојачување на крвта да се зима вит ц пошо тој нели сврзува и подобро идат заедно јас си зедов вит ц на california што е појакиот и задоволна сум ама од табл за крв мачнини ми ствараа и се префрлив на природно ( мед со семе од коприва и ораси) и вит ц плус си зимав и за две нед веќе имаше доста големо подобрување на кр слика .. и пррпорачувам поарно природниов лек отколку хемииве што на голем дел ни јавуваат мачнини ..
Изгледа е тотхема, исто и Феррум лекот сирупот е таков кафеав и сличен на тотхемата. Јас финта си правев со тие две, во една чашка за ракија тотхема, во друга цеден лимон, на екс прво тотхемата и одма после лимонот, ич ич не го осеќав така вкусот... ај што мириса на крв, мене и таков вкус ми има (сум осетила од нос мн кога ми течело, не сум вампир ) се шалам малку Пробај вака, јас барав начини најлесно да ја пијам и овој ми беше најлесен @fina erika да сигурно е породена, она сама рече ако ја нема 2,3,4 дена да знеме дека се породила, бидејки немала телефон со интернет Ке не извести кај и да е
А дали некоја пиела Флорадикс? Тое е сируп и ги има сите витамини и плус железо. Скапичок е ама и за општо здравје е добар. Се двоумам дали да го земам.
Има железо и др.витамини. Ми го дадоа зошто хемоглобинот и еритроцитите се ниско, а железото ми е супер
Ели пробај и со прашакот сидерал фолико... Го имав постирано.. Не знам дали овдњ или во др тема.. И мене ми го препорачаа ради хемуглобинот.. За 5 дена се подобри од 109 на 120..железото и мебе ми беше ок.. Една кесичка е 50ден,директно се става во уста како магнезиум директ.. И има многу убав вкус... Не се чувствува дека е препарат за крв
Чим имаш серум, тогаш ти треба кисела средина за да се врзува. Пиј и витамин Ц кога ќе го пиеш. Ама купи некој добар вит Ц, не оние лентичките од Алкалоид. Јас пијам 1000ка на Синерџи.
На обична крвна слика, од прсте што се вика нема да сретнеш.. На комплетна од вена само мислам дека го има железото..