Денес бев на втор скрининг и докторот рече пак дека нема да мери ништо додека абдоменално ехо покажува дека се е ОК. Не било убаво без потреба да се чепка таму Денес докторот бараше термин за трансфузиологија колку што разбрав ќе ме прати во 28 недела ама уште сега немаше термин а приоритетен не смеел да дава. Има уште време ама незнам со ова термините што ќе правам ако не се ослободи некој. Вие што правевте?
Јас имав ешерихија.. Прбо во урина, после на цервикс се префрли.. Добро е во рана фаза што ти е откриена.. И јас генерално лесно ја исчистив.. Имам пишувано мене многу ми помогнаа од бг апчиња на природна база на црвена боровинка.. Испив антибиотик панцеф во комбинација на со вагинателти полигинакс и после тоа овие уринал акут таблети.. Од тогаш не се појави ни во уринокултирата од мокрачата ниту пак во контролните брисеви...
Devojki mnogu me bolat bradavicite.Cesat,bolat.Mislam ke mi raspukaat.So bi mozela da gi mackam?Stavam nivea bebeska krema ama ne mi pomaga nisto.Mi smeta i maickata so ja nosam
Ад капки.. Кокосово масло, ланолин... Тој ќе ти се најде здравје боже и кога ќе се породиш при доењето Се надевам дека лекарот не видел убаво..навистина малку фали да не можат во тие први недели да видат се.. Една блиска на колешката ја пратија на чистење, среќа докторот што требаше да ја врши ревизијата рекол ај да те зирнам само... Роди здраво право детенце, маже сега од 5 годинки... Господ нека е со тебе.. И што и да е да не губиш надеж
Мене во прва бременост не ми беше вака, сега леле мајко, абе со пешкир па да не ги допрам, мене некоја темна боја ми станаа, ко да потемнеа... ланолинот е одличен, особено оној на Медела, јас ке земам деновиве...
Јас го имам од оваа фирма. Предходно пробав еден поефтин ама немаше некој голем ефект. Кога почнав да го користам овај веднаш осетив разлика веќе по неколку мачкања.
Mene i taka mi se temni.Ne gledam razlika od pred i sega.Imam temen ten.Mnogu boli epten.So vikas so peskir,nemozam da se tusiram,a kamoli da sr brisam.I maickata smeta
Да и овој е одличен, битно да е 100% ланолин, има поефтини варијанти ама изгледа не се чист ланолин. Користев некој од 150ден едно мало во розево паковање, нема врска тој. А овој на Медела и овој што го препорачуваш си вредат за парите... а се гледаше и разлика одма на овој густ кафеав... обавезно и на другите препорачувам ланолин, па за доење како помага, кога мачкав од него од што ги омекнуваше премногу брадавиците само ми течеше млекото ко лудо
Да да и јас тој поефтиниот во розево паковање еве го си седи дома треба да го фрлам барем место да не држи. И јас исто ај да не давам многу пари ќе пробам со овај ама како вели поговорката. Сиромавиот стално плаќа дупло
@podravka ти посакувам мирна ноќ и убав сон. Утрото е поумно од ноќта. Сите ќе чекаме утре да ни кажеш добри вести! Со Господ напред и со убава мисла