Pa ne bas,eve vo Waikiki farmerkite ti se po 800 den i toa gi imas nekolku boi.Kaj nas vo Str 1600,standard teksas boja.Toa ti se dva para farmerki.Maickite za trudnici so bebinja sliki kaj nas 750 vo waikiki po 300 ili 400 bea.Ima razlika dosta
@stevemila да во право си за waikiki, но во повеќето е скапо. За во Ср. ако мислиш на бутикот Нена , мене од таму ништо не ми се допаѓа искрено, а како што викаш исто високи цени имаат.
Pa samo toj e srcka.Nema drug.Mozebi i zatoa taka cenite.Ni mene ne mi e nisto ubavo.Mi kupi zolva mi farmerki od tamu i edna maicka so bebe.Koga gi vidov cenite vo waikiki puknav od maka
Сакав да те прашам тоа белото фустанче на сликата во какви сме/бевме... од каде ти е. Многу ми се допадна.
Фала мила, иначе тоа ми е старо од Зара е купувано и не е за трудници. За жал за скоро време ќе ми стане мн. кратко и нема да можам да го носам . (кремасто е )
Кај нас пак ништо во Ваикики немаше, едни летни фармерки само еден модел и тегетни пантолони, ништо друго. Дури ни боја немаше да се изберит. Си мислев само кај нас е така ама ете и СК било исто.
@karibian Ние од облека се купивме , денес зедовме и креветче и шкафче на кое има плус и полица за менување на бебчето. Ни остана уште количката и ситници како козметика.. @Ano прекрасна си
И ние сме при крај. Со тоа што многу работи наследив. Гардероба само од мерак ако сакам, инаку со тони добив. Релаксатор, кадичка, држач, подлога за пресоблакање тоа се имам. Само креветче од поголемите и спремни сме за синко.
@Ano супер и ние си наследивме нешто од облека.. добро што ме потсети и кадичка (коритце) ни треба ќе си го запишам и тоа на списокот
@Seduction требаше да пријавиш дека си Солун, а може и кажа заборавив Е такви шорцеви сакам. Јас најдов една жена што носи од Солун на фб , зема 15 посто од цела сума и плус 50 ден. достава. Сега 15 јуни ќе прави нарачка и ќе и нарачам и за бебе. За скапо, ваикики најевтино доаѓа. Во бутициве за трудници е поскапо. Вчера се жалев на мм дека скапи, вика ти за беспари ли сакаш Особено што некои работи што ги купив на почеток сега не ми се фаќаат
@kukla21 20€ се како што пишала @eli25 и баш тие на сликата се тие што се каам што не ги зедов но ми се слоши и оставив да платат а јас излегов надвор. Беше страшна гужва и се чекаше мн. ред за плаќање па не ми чекаше уште таму. Иначе Ели планот за вчера да одиме до Солун го ставив оддамна знаеш, ама поради штрајкот на границите до последен момент не бевме сигурни дали ќе одиме или не. Иначе мн. од работите што ги има на нет ги нема . Јас зедов некои маички што не се за трудници, ама се така еластични подолги па ќе можам да ги носам овој период. И само едно трудничко фустанче и 2 што не се за трудници ама ме собра Епа ќе нарачаме тогаш по таа жена, ако уште ги има да ни донесе
Леле Мешиња и јас катастрофа сум со летниве алишта. Пак ќе кажам, среќа не одам на работа. Неделава планирам да прошетам да си купам нешто и за по дома и за надвор.
Јас сабајлево размислував за тоа колку ќе ми биде чудно без мешево кога ќе се породам. Ај ќе ставам слика деновиве да не видите со ќере во 8ми месец.