Јас веќе некој период осеќам како многу долу ми претка. Две раце под попакот. Дали е некоја рака или нога мавта таму незнам. Кога се вртам пак во кревет од една на друга страна, мислам дека ке ми се скине нешто кај јајниците. А од вчера и на едната страна од грбот на средината ме здоболува. Во целост е точен постот на @Bebulleee
Пред некој ден овде читав дека кога сте земале тел да ги снимате бебушите како мрткаат, тие одма престануваат. И мојата е таква, како да знае дека ја снимам, ќе лудува а штом земам да ја снимам веднаш ќе прекине. Само еднаш кога станав од спиење успеав да ја сликнам. Еве Спојлер
Lele so ubavo.Kaj mene uste e mala ne se poznava tolku mnogu.Papokot ne ti e izlezen,mojot pocnuva veke da izleguvai linea negra imam
Сликата е од пред 3 недели. На таа страна најмногу ми се испапчува, ама сега почна целиот стомак да ми се прави како бранови и секаде удира, најмногу од двете страни на папокот и тоа во исто време, мава раце, нозе. Иста како татко и, и тој многу клоцал. Папокот уште не ми е излезен, ама како што знам на некои не ни излегува. Ќе видеме до крајот. Линеа негра имам и јас од папокот надолу.
Јас ама сум утепана денеска, ко воз да ме згазил.. ама рано станав за да учам, напишав доста и мислам дека и овој ке го положам, а денес земав оцена од тој вчера 10че мислев трудна дека мозокот ми е затупавен, ама добро е поголема концентрација сум имала.. и денес кога седнав рака ме заболе од пишување Линеа негра мене не ми исчезна скроз од минатата бременост, но сеуште не почнала да потемнува повеќе... во однос на движење и удари, овој пат многу убаво осеќам, на видео одамна фаќам се.. зашто стварно доста мрда.. папокот те надвор, те внатре, бранови стомакот, може стварно има врска плацентата. Ноќеска ме разбуди синчево плачеше нешто во сон, леле после неможев да заспијам од што језиво мрдаше.. си викам тек што ме чека @Bebulleee и кај тебе за брзо ке бидат вакви ударчиња
Јас нислам има дефинитивни врска постелката оти јас ни еднаш не видов јасно рака или нога се беше како топче направено.
Абе рака, нога баш не ни може да се види јасно (ваљда) но со првото воопшто никакви испакнувања немав, ептен ако легнев на страна знаеше да подрипне маааалку стомакот... башка ми беше камен тврд, а сега ми е ептен мекичок и секое придвижување на бебчето се гледа од надвор мрдање. Исто на другарка мешето, постелка позади.. лелеее се чудев како никогаш трудна да не сум била, изместување на стомакот, мрдање, ептен интересно (дури ја прашував да не ја боли)
Мaмички ве мoлaм зa сoвет и Вaше мислење. Нa нoктoт нa нoгaтa имaм гaбичнa инфекцијa (нaјверoвaтнo, бидејќи нoктoт ми е здебелен) дaли мoже дa стaвaм oд oнoј рaствoрoт кaнестен?зa бебуш безбеднo е? Или дa ми препoрaчaте другo нештo зa гaбичнa инфекцијa нa нoкти? Инaку сум 18+3.
истo сме труднички aмa мoетo бебче не се пoзнaвa нaдвoрешнo и немaм никaкви испaкнувaњa .. Oти бе? Сaкaм и јaс дa ми преткa преку меше