Извини што ти упаѓам вака само чуди се со докториве Боже мили само да се чудиш со докториве наши ке те извадат од памет добро е барем сега што се се среди и не мисли на тоа сега, мисли на бебе во меше и гали и опуштено.Барем јас си викам секогаш така
Pred nekoj den so pisav deka i toa kako postojat nepismeni doktori.Pa bev napadnata.Ova vi e dokaz.I ne se cudete mnogu.Ima doktori i toa kako ne razbiraat.Imam iskustvo i mozam da tvrdam.Ejjj covece dve glavi imalo bebeto dr da ne vidi deka se dva ploda.Pa jas so sum laik da poglednam na eho ke poznaam.Horor od doktori.Sekoja cest na isklucoci.Imame mnogu dobri i strucni Nemam zemeno uste.Mi preporaca Trajkovski za bolkata vo kolkovite i nozete.Cekam da gi dopijam ovie pa da zemam nesto
Луѓе 6-ти месец цело бебе е како не може да се види дека се близначиња па уште да лупа 2 глави со кој памет, со која диплома тоа го вика. Господ да не чува само.
Има Ана Данева барем мене ми кажа све како што треба ,другото е шљам, и таа ливринова што ја фалат мојата комшика ја упропасти
Ауу каква ливринова , јас само незнам кој им ги крева акциите и им шири муабети дека се супер доктори има добри доктори на гак сеуште ама тешко се доаѓа до нив сите кај нив сакаат . @fina erika баш ме интересира што и кажала на комшиката
за на ГаК мене и Каев ми го пофалија за скрининг. Дечкото е млад, ама наводно добар бил за скрининг. Во секој случај лично искуство немам Инаку јас пијам Калциум од 500, ама посебна таблета е. Соджи и д3. Ми остана кутивчето на работа, ќе го сликнам утре. Јас сум задоволна
@Ano по препорака на др. или на своја рака си зема калциум со д3. Мене ми рекоа калциум барем од 400 со Магнезиум ама не најдов тогаш.
феминки дали имал некој намалени фактори на хемостаза односно само активирано парцијално и тримбинското време ми се под границата. трансфузиологот напишал уреден наод, но јас сум повторно загришена. Гиникологот крева рамена не знаа што значи вика добро е што пишува уреден наод
I menw mi bea vreminjata malku pod granica.Ne bilo strasno.Vo bremenosta bilo normalno.Jas panika dignav.Isto mi kaza i Trajkovski i transfuziologot.Strasno bilo ako epten se padnati.A terapija e kleksan.Jas veke primam,taka da toa e toa.Za edna nedela sum na kontrola pa ke vidime.A d dimeri mi se super,450.
Gi pisav vo temata D dimeri rezultatite, zirni gi da ne se povtoruvam. Mene ne mi, dadoa nisto, od remedika mi pisa doktorot da gi povtorime za 5 nedeli. Utre ke se javam ina transfuziologot najverojatno ako trebalo kleksani ke mi pisela, a tie neli se pijat za pokaceni D dimeri . Ne znam nekako ne sum zapoznaena so ova a I na internet ima mnogu malku
Здраво мешинаа. Ние денес се видовме со бебуле џуниор. Фала му на бога се е во ред и си напредува како што треба. Хематомот скоро и го нема Паузирав 1недела од инексиите. Од утре повторно си почнувам со боцки
Ne se pie kleksan.Se bocka.Inekcii se.Jas bockam uste pred ivf.Ako trebalo ke ti pisel transfuziolog.Gi vidov rezultatite,no ne sum sepak doktor nemozam da kazam nisto Super.Rastete samo.So bocki primas?
Мешиња јас сега се вратив од итна Одев вц на секои 5 минути многу се уплашив На ехо не ме видоа но ме прегледаа вагинално и гледаа да не ми истекува плодовата вода Се беше во ред но урината покажала дека имам воспаление на бешиката Требаше да останам во болница и секако одбив Добив прашок да испијам, антибиотик мислам дека е Некој има земено нешто вакво или?
Да немав дете сигурно би останала Сакаа одма да ми стават инфузија,а од утре да почнат со испитување Попаметно ми е најпрво да испитам се па да примам соодветна терапија