Девојчиња мене неколку дена по ред ми се врти преку цел ден и ме тера на спиење. Можно е да е од намалениот хемоглобин?10 ми е. Едвај функционирам.
Мешиња добро утро, како сте? Нешто ве нема.. ги шетате мешковците викендов а? имаше некоја женичка тука со проблем со нокт на нога, јас одамна не сум имала и еве го сега иста приказна, ми нараснал живецот во месо боли корне и подуенко е местото... а неможам да го извадам. Што маст препорачувавте? И решение за ова..?
Јас прашвав за габична инфекција на нокт дали е безбедно да ставам канестен раствор ... Кај тебе е загноено штом е подуено ќе треба да се става антибиотик нешто ама не би знаела да ти кажам што да земаш заради бебуш, прашај си доктор. Инаку имав колешка ставаше прашок некаков со антибиотик бивацин мислам или оксикорт ама таа не е трудничка. Со помин
Devojki,na desnata grada kaj pupkata mi se pojavi ko bradavicka,izrastok.Prvo mislev od samata grada e.Sega me zaboluva.Ja potkacuvam.Epten malo e.So bi mozela da stavam?
Meko.Ne e bradavicka kako tocka samo.Ama ja zakacuvam i me boli.Aj ke vidam nesto utre vo apteka.Ne mi e jasno od kade sega ova.A se cudev na bratucedka mi na liceto i se pojavi vo bremenost,i kazal dr od bremnosta e.Vodev inat deka ne e mozno
Ne. Odamna gi imav Ama sum slusnala deka na nekoi vo bremenost im izleguvaat. Hormoni se cudna rabota
Имаме, ама мм често заборава да ја затвори кога излегува на тераса, а пак кога седам на тераса се следат со мене.
И јас прееска истото го помислив. Баш и во ДМ бев и гледав што опции има. За дома се мислам има едно на чико на звук што работи. А за надвор се мислам имаше во зегин алка. таа мислам и за деца е препорачлива. Ако некој има искуство нека препорача што е најбезбедно а сепак ефикасно
Исто ми се случи, по некоја недела стана темна и еден ден само од нежен допир сама падна. И јас се исплашив, ама со доктор се немам консултирано, изгледа е нормална појава.
Јас па имав друг проблем и сега ќе ја прашам докторката на наредна контрола. Си имав под левата мишка бемка, од оние испакнатите од кога памтам за себе. Минатата недела целата потече, дали од хормони или незнам што. Еве ја последниве дениви како да атрофира и се суши. Како сув црн израсток кој мислам дека сам ќе падне кај и да е. незнам дали е можно бемка сама да си падне
@mariz не е тоа габична инфекција па да го лекуваш со маст . Ти загноело од ноктот месото затоа и боли . Ставај домат со газичка за неколку дена ќе помине . Не е убаво да имаш сега нешто загноено . Ако не помине од доматот оди на лекар ќе ти кажат дали може нешто друго.
Имав на вратот таква мала бемка, не се ни приметуваше. И мојата атрофираше, после одмор многу изгорев, таа потемне и самата падна.