Мене ми се појавија и на двете гради во бременост. Не сум се консултирала со доктор. Мали се ептен и не ме болат. Јас овде каде што сум среќа нема комарци 32 недела од денес. Во петокот бев на контрола се е во ред со бебуш, понапреден е од неделата која што сум. Цервикс 4 см супер рече докторот ќе седи бебе во меше до термин. Следен термин ми е почеток на 9 ти месец и за цтг ништо не ми спомнаја појма немам од кога прават овде. Брисеви сигурно нема да ми земат и за тоа ништо не рекоа и така. Јас премногу сум поспана, многу почнав да спијам еве сношти во 12 си легнав и сабајлево во 12 станав. Се разбудив во 9 ама неможев да станам и сум презаспала. И сега ми се спија кафе пијам може ќе се расонам. Деновиве имавме шопинг на големо, купивме многу работи за бебуш, ни фали уште креветче тоа ќе го купиме оваа недела уште малку да се помислам какво да изберам и количка мајками ќе купи другата недела.
Samo.so se vrakam od lekar.Bev na hirurg da mi go vidi papokot.Po preporaka na dr so mi pravese ivf.Mestoto kaj papokot e oslabnato od prethodno izvrsena laparaskopija i od stavanjeto pirsevi.Toa praat saltanatite...Da se sledi cesto.Ako ima ne daj Boze promeni i.se pojavi topce ke treba operacija da se stegne.Izlegov od tamu i se onesvestiv.Se razbudiv vo ambulanta na ginekologija. imav grcevi vo stomak i bolki.Doktor ne dojde,ja izbrkal sestrata i i tresnal vrata.Ne go interesiralo.Sestrata mi napravi ctg iako e rano.Nema kontrakcii.Pa kaj maticniot bev na eho.Malata e Dobro fala mu na Gospod.Mnogu tezok den
@Capricorn Taurus која недела ќе бидеш кога ќе почнеш со цтг? Од која недела се почнува уствари? @stevemila чувај се, уффф денот катастрофа. Гали мешко Докторот да се пријави! Ама се нервирам вака. Господ гледа !
@stevemila леле душо што зборуваш не ми се верува каков ден си имала . Од ништо нешто . А што ти е на папокот , обично во бременост кај некои потемнува тој дел . Те боли ли? Како не дојде доктор? ооох што ли се нема да слушнеш . Чувај се ќе биде се добро
хахаха јас за дома немам проблем, мрежи на прозор и немам гајле.. ама надвор парче ме прават. Седевме со пријателка во паркче абе три летаа околу мене и ме испокасаа, неа ни еден исто и синко ненамачкан не го касаа.. @stevemila лелее душa се вознемири од тоа што ти кажаа? или тешко ти беше и предходно?, барај уште едно мислење.. и обавезно никакви обврски тешки, одмарај си со мешето, лежи си
Papokot mi e ko modar od strana.Pa Trajkovski mi pisa sabjle da me vidi hirurg.Na Gosev bev se mi objasni covekot.Ama Moskov ima da me zapamti.Sestrata mu vikala so ivf e ima bolki,ne go interesiralo.Ja turnal i aknal vrata Se isplasiv.Uste operacija mi fali sega.Ok bev.Sednavme dolu pred bolnicata da odmoram i sum se onesvestila.Nemav nitu puls.Podobro mi e sega odmaram
@stevemila срамота немам зборови ,а и нели е суспендиран москов , што тера таму или толку беше се заташка работата . Мирувај сега . Ти даде ли нешто да мачкаш ?
Не ми се верува што читам... немам коментар не сум од Ск па не ми се познати ама арам да им е...срамота.
Ova e toj Dr so mava samari na zeni koga se poragaat i vikaat.Neka citat site.I koga zboram za dr kakvi se ima da ne se bunat nekoi clenki i da me napagaat.Taka se ponasaat zasto ne osetile na nivma koza.Jas preeska bukvalno umirav.Nemav ni puls ni nisto.So bolki i grcevi vo stomak.Ne dojde dr da me vidi.Sreka so maz mi ne e ovde.Ke stanese pogolema
@stevemila не го мисли веќе тој т.н. доктор. Сконцентрирај се на бебулето. Остави на твоите нека го пријават одма! Ваљда нешто функционира во државава! Биди добра не ја вознемирувај бебушка уште повеќе
Koj ima vujko vladika pak ke raboti.I zeni umre,i bebinja i pak raboti.Nema.nisto terapija samo da pratam da ne se menuva.Moskov ima da plati i toa skapo
Среќа што си сега добро стеве, одмарај само. Инаку и јас се имам изнслушано многу неубави работи за Москов од жени што се погодиле кај него на пораѓање. Вреѓање на големо. Незнам само како го држат уште. Маџунков е сега на клиника, инаку имам убав впечаток од него.
Dobri sme fala na Gospod.Se trudam da se smiram i da ne mislam.Od strumica sum.Doktorot raboti vo drzavna Strumica
Уште ли е Москов на работа? Не ми се верува. Што врски ќе теглеше овој , по толку грешки уште не е суспендиран. Се изнернервирав. Чувај се Стевемила.
Uste.Gjuzelov i Kirov bea na carski.A Moskov spie gore.Ke odmoram ke bidam dobro.Da ne ja polnam temata.uste oftopici i da zagrizuvam clenki.Fala vi na site so ste so mene i so me mislite
Мрежи имам и јас. Ама кај и да е нема да се седи дома. Водно и паркчињата ќе се посетувано дестинации. А тоа повлекува и комарци
Ах да не знај чоек кај да се обрати - во приватните ќе те вадат од памет за пари, во државните ќе се расправаш со идиоти. Бев денес со резултатите од крвта, мокрача и скриен шеќер кај матичниот. Се ок, освен шо имам песок во мокрачата. Ете се виде од шо биле тие болки страшни и мокрењето крв тогаш. Јас мислев завршена приказна е, ама сега еве се плашам дека можи пак да се повтори. Болките беа страшни, шо ќе правам ако се повторат не знам Матичниот ми рече многу течности само, а некоја да не знај шо можам друго да превземам за да спречам такви напади пак?