Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Не ме дирај за количката :)

На pile30, Ano и Bubce38 им се допаѓа ова.
  2. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.131
    Допаѓања:
    329.005
    Органџиски е приватен ако не се лажам и не пораѓа тој.Кај него само на преглед кој си има желба.

Татко му е супер
    Бар за сестра ми е се покажа одличен како лекар :)

На forumce му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.152
    Допаѓања:
    40.514
    Многу ми е жал што слушам дека уште има вакви неандерталци кои работат во здравство.

@iki26 значи ич да не си ги трошам парите за аликите. Да си земам од испробаниве и да се мачкам по потреба.
    Инако допрва секој ден ќе се осеќаш различно. пред две недели ме фати криза. Толку ми беше тешко. Отседев 5 дена дома, не бев на работа и се вратив во нормала. ама еве ноќеска ќе си пукнев. Изгледа синко се накачи нагоре, абе болки во граден кош, неможам да опишам. Денес на работа исто. Ми идеше прслукот да го извадам и да го фрлам во канта од што ме притискаше. А специјално имам купено од спортските, без жици и рабови. Едвај чекав да дојдам дома да соблечам се од мене. Да одморам, па ќе мора да одам во потрага по нешто поудобно да е замена за прслук.:( ајде не се секирај. Утре ќе се видите со бебуши. Неможам ни да замислам како е со две бебчиња. И јас имав многу голема желба за близначиња. Потајно уште се надевам, дека за второ две ќе бидат.:lol:

@kukla21 и јас бев таква додека седев дома. Особено коментарите кога кажав дека ќе почнам со работа ме вадеа од кожа. Сите паметни и сите доктори. Ќе ти помине:D

На iki26, stevemila, pile30 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.763
    Допаѓања:
    40.229
    Органџиски е приватен да, јас зборував за докторите во болницата.
    Инаку такви коментари од типот: за моите деца немаше памперс на времето, количка немаше, а сега какви се тие колички од по 500, 1000 евра како од злато да се, памперси вакви онакви, јас на моите деца пелени им ставаше па ги переше кога ќе се покакаат, им давав вода од ориз, гриз, а сега секакви каши има, сум слушала и јас. И баш не ме занима како си ги гледала твоите деца пред 20, 30 год. сега има се' и зошто да не му го приуштам тоа на моето дете. На крај краева не те терам ни да извадеш од твој џеб. Глупав народ.

На baby 5, Butterfly87, orhideea и 7 други им се допаѓа ова.
  5. karibian

karibian Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2014
    Пораки:
    1.246
    Допаѓања:
    3.423
    Конечно денес во стружанка си најдив прслук каков што ми одговара на NBB. Без жици мек пријатен. Инаку прслук користам само за надвор кога ќе излезам дома не.

На Stara, iki26, pile30 и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.152
    Допаѓања:
    40.514
    Еј супер. Ме израдува. После ќе се симнам до Стружанка да видам каква понуда имаат и да земам едно три броја поголем за да не ме стега:D

7. karibian

karibian Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2014
    Пораки:
    1.246
    Допаѓања:
    3.423
    Јас од 85 денес 100ка. Не ми се веруваше.

На Belabelinakinder, eli25, Capricorn Taurus и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. victoria

victoria Форумски идол

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.957
    Допаѓања:
    29.157
    Тој од NBB обичен памучен бел (ако е тој) , душа му извадив и додека бев трудна и сега кога се породив. Зедов само два броја поголем сега и си го носам за доење. Многу пријатен ми е. :)

На karibian, pile30, stevemila и 4 други им се допаѓа ова.
  9. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.763
    Допаѓања:
    40.229
    Офф тие градници. Имам мали гради, а во грбот сум широка. Ќе си најдам некој кој ми одговара во градите, ама во грбот ќе ме стега. Друг ќе земам што нема да ме стега во грбот, ама напред не можам да го исполнам. :D Не ми се многу пораснати градите, само така како отечени ми се, само брадавица и ареола има, масно ткиво ич.

На Seduction, stevemila и ada21 им се допаѓа ова.
  10. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.152
    Допаѓања:
    40.514
    Јас цел живот 75, значи сега 90 да си земам :lol:

На Belabelinakinder и karibian им се допаѓа ова.
  11. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.089
    Допаѓања:
    6.597
    Преку цела бременост ви растат градите?

edit* видов слики. Глупаво прашање, на крајот растат најмногу :D

На Belabelinakinder му/ѝ се допаѓа ова.
  12. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.200
    Допаѓања:
    124.817
    @Momichka мене ми спласнаа градите после 1 месец како да се намалија, сега сум 30 нед. почнаа да растат пак , подуени се и ме наболнуваат.

На stevemila, kukla21 и Momichka им се допаѓа ова.
  13. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.089
    Допаѓања:
    6.597
    еј да си жива и здрава @eli25 :hug: Вакво мислење и по порачка да сакав да добиев немаше да добијам. :inlove:
    Ете секој организам е различен, се надевам ќе извадам среќичка :lol: И така имам гради како да сум имала 5 деца досега, уште ако пораснат (facepalm)

На eli25, kukla21 и stevemila им се допаѓа ова.
  14. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    И мене де ми се дуваат и ме наболуваат де се издувуваат. Ама на око се гледа дека се зголемени.

@Ano не е дека од дома што седам. Од обични кафе-муабети еден тон "совети" добив.

Дур сме на муабетот, планира некоја вакво да аи купи? :)

На pandelka, pile30, Ano и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    Da se nasmeam i jas denes:D.Prvoto so kazav na maz mi otkako ostanav bremena,dobro e ke mi porasnat hihi.Nosev 80,85.Ama nekako imav zelba za pogolemi.Nemam nekoja drasticna promena do sega.Epten malku.Ne veruvam deka ke porasnat do kraj.Jas ne nosam gradnik.Kupiv nekolku od onie ko bebi dol so gi nosev ko dete:D.Ko sportski gradnik samo so cipka bas sexy:worried:Ama imaat pamuk tenok vnatre pa ne se poznavaat bradavicite.Epten sum zadovolna

Za komentari na nesvesni luge ne se zamaram.Znaat da mi kazat 'u nase vreme' i odma.gi secam.Ova e nase vreme i e 21vek.

Za Organgiski,kaj stariot zakazav Vanco mislam se vika.Za sin mu imam citano negativno.Se nadevam petok ke pominam dobro

Jas se mislam dali brat mi da mi zeme ko od videoto. image-0-02-04-890fec04c2adf4587ee70431f853a031cfa6cf88f6352008f28f027f36d9d451-V.jpg Ili Ovaa od slikata, ja ima vnuka mi.Se uklucuva tel i odozgore se stava .Pa mzoe da si gleda crtani.Jas sum.sepak za ovaa od slikava deka isprobana

Последна измена од модератор: 12 јуни 2017
    На eli25, Seduction, Maeve и 2 други им се допаѓа ова.
  16. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Јас сум против телефони, посебно кај мали деца.

На joy1, eli25, Mari* и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.731
    Допаѓања:
    175.939
    Брат ми го имаат,скоро исто,ако не и скроз исто. Прееезадоволни се.
    Јас кога ја причувував внучка некако ми беше страв и цело време седев,стоев до неа. Се ми се чинеше ќе ми "падне".
    Снајка вели раат си видела

18. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    Na site im se telefonite u race ili tableti.Plus ova nema nikakov dopir so bebeto.Telefono si ima mesto gore se zatvara.Sepak koj kako si saka

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.152
    Допаѓања:
    40.514
    Да не се разбереме погрешно. Мене ме иритираа такву муабети додека седев дома. Дали од се ми се собираше па избувнував и ме иритираше секој муабет. Сега истите тие муабети не ги есапам, зошто сум поопуштена. Едноставно мене така ми влијаеше.

Инаку релаксаторов е бонбона. ама јас веќе наследив еден, а имам опција и за втор, па не би да правам колекција :D

На eli25, kukla21, Capricorn Taurus и 2 други им се допаѓа ова.
  20. orhideea

orhideea Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    66.495
    @stevemila јас го гледав тој на сликата и се мислев меѓу него и еден друг, ама другиот си го зедов многу ми е убав инаку од истата продавница е toys Rus
    @kukla21 многу е убав релаксаторот гледав и јас на интернет ама овде се над 500 евра незнам МК може е поефтин, и да го купиш нема да згрешиш.
    image.jpg

На manako1, eli25, stevemila и 2 други им се допаѓа ова.