Истата и јас бев се додека не се породив, после кога ми надојде млеко се зголемија Сега додуша цица претежно од едната и малце распар ми се
Здраво мешиња. Незнам кај да прашам па ај овде. Сакам да си купам нешто за излегување од болница. Си бендисав панталони и кошула. Е сега прашањето ми е ќе можам ли да носам панталони и плус незнам како ќе бидам породена. Ќе си земам поголеми. Или да си барам фустанче?
После првиот пораѓај одма влегов во фармерките кои ги носев пред забременување, ама после вториот имав меше со денови/недели и ме собираа само трудничките од првиот триместар. Фустанче ти е далеку подобра и посигурна опција.
Топло ке биде и фустанот ти е боље опција. А и поубаво ке изгледаш во него (ако сакаш да се сликнете), јас таква каца бев со стомак огромен што не се сликав 3,4 месеци од пораѓај мешето незнам како ке ти остане, но кај повеќето после пораѓај е сеуште подуенко доста... језив е постпородилниот стомак и тоа е нормално да не се плашите
Гласам за фустанче .. било како да се породиш ќе можеш да го носиш башка нема да ти треба некоја комбинација да правиш, ставаш фустанчето на тебе и цела си облечена. Да ни пуштиш сличе да видиме шо си купииии
Сега повеќе ке ве дружам, денес го полагав третиот предмет, два положив.. но мислам и овој ке го положам и 3/3 средени да бидат, па Август уште 3/3 и дипломска, ке биде интересно ако успеам да дипломирам пред раѓање со меше уникатно дипломирање Леле лежам да ви пишам и синко доаѓа и смока исполигавена ми ја даде да ја јадам Сега кога се враќав ама тешко ми падна, едвај до дома стигнав.. и тоа со такси се враќав ама ептен ми се стужи нешто, жештина некоја ме фати ама и некако гладна бев, се најадов и сега лежам ама главата ми бучи. Денеска по рачуница од првиот преглед сум полни 20 недели, според менструацијата веќе 20+6, ке видиме на скрининг што ке каже докторот, на 23ти сум имам време... одам да дремнам со синко, убав ден мешиња
Лелее, ајде посакај сега да и се допаѓа напишаното на професорката 3 есејски прашања имав, трите ги напишав... не многу опширно дека тежок ми беше овој предмет, ама се надевам доволно
Пак јас. Леле сигурно имам надворешни хемороиди. Бев до вц и ме болеше и одвај се избришав Има ли некоја со ваков проблем? Некој природен лек да знаете што помага. 32 недела сум. Уште ова ми фалеше страв ми е да не биде полошо
Мамички еве ги програмата и термините која сака да оди на бесплатни предавања за трудници во Систина. @kukla21 мислам одеше.
Бев јас на повеќето. Зависно од предавачот, има подобри и полоши предавања Сепак убаво е да се чуе и праша доктор за тоа што не мачи. Не бев на оние кои се за новороденче и врзани со пораѓај. Тие ги оставив за потака
И јас така мислам, а тоа предавање ќе трае мноооооооогу долго оти ако почниме ние со прашањата кај ќе му е крајот на предавачот
Јас кога бев го држеше Корнелија Трајкова. Преубав впечаток ми остави докторката. Ептен беше отворена за прашања и одговори.
Бев во ДМ не најдов од Alverde колекцијата за сунчање па зедов од Carroten. Oва го зедов и за мене и за малата
@Seduction ох исто и јас се надевав како тебе . Но ништо , уште ми се мали . Ќе видиме со млекото како ќе биде. @duffi @stevemila Тенев бил 1 недела до понеделник на семинар некаков . Во вторник дури на работа ќе бил . И јас го барав , сакам барем еднаш да одам да не запознае , да ми ја знае ситуацијата . А на какво ехо ве гледа ? Детален ли е ?
Pa da ti pisav.Edna nedela ne e na rabota,vcera sr slusnavme.Jas sum zadovolna.Pred se smiren,i ne te panici.Gleda kolku moze da te opusti.Detalno meri i gleda. ko na skrining koga bev isto i kaj nego.On ne gleda na 4d.Samo doticniot Gjuzelov. pred nekoj den bratucedka mi so upat za 4d kaj nego ja izbrkal.Ne ja poznaval.za da ja gleda na 4d.A ke odev kaj nego na vtor skrining.I posle desavkata od vcera,nema sansi.Si zakazav na 5d vo Stip