Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    1.079
    при крај на 4 мене :inlove:

2. ikame

ikame Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    370
    ајде ПРИНЦЕЗА на мама ќе биде
    па вакво фустанче,па онаква блузичка,па ова не одговара со ова ееееее секој ден ке ја пресоблакаш

На elena.mak му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kostadinka24

kostadinka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    733
    Допаѓања:
    290
    Здраво девојки.Да прасам дали има тука мамички од прилеп и да ми препорачате матичен гинеколог.

4. anicka1anicka

anicka1anicka Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2013
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    222
    14.1 ми се од дозволени 3.5-10 не се малку за зал. Е сега на уринокултура ми најдоа бактерија ентерокока која треба да се третира со антибиотик но според антибиограм само пеницилинско делува ајас сум алергична на пеницилин.прослата лабораторија не показа нисто вакво и сега бас ме загризува .

5. babybelle

babybelle Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    70
    Како да го почувствував пред два дена, ама не сум сигурна... како ветре да ми помина низ стомакот :D

На butterfly.mk му/ѝ се допаѓа ова.
  6. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    19.068
    Допаѓања:
    108.863

мене ми кажаа 16та недела дека е девојче :)

7. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.529
    Исто и мене 16 недела, а докторката си има обичај да не пишува во картонот се до вториот скрининг, што значи тек на 22 Август ќе биде официјално. А убаво се гледаше се, дунда дундосана, хахахаха! :rofl:

На AngelOfArh му/ѝ се допаѓа ова.
  8. nevesta

nevesta Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2010
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    110
    јас сто пати и ја видов дундата на мојава, и уште сум скептична да не ми кажат кога ќе се породам „честито, добивте син“ !!! :o :o :o :tmi: :worried: :D

На Danni79, Afrodita25 и elena.mak им се допаѓа ова.
  9. Lillian

Lillian Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    47
    исто како мене, јас секој преглед “докторе, сигурно е женско?“ :D :D :D

На elena.mak му/ѝ се допаѓа ова.
  10. cherry-pie

cherry-pie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    39
    најубаво е да кажуваат на вториот скрининг за најсигурно не ко мене што ми направија, женско 3 пати за во 21 недела да видам куре :rofl: :rofl: и му викам на мм аман бе нели сме напредни со технологијава како може да грешат...ама се со резерва! Сеедно ми е за првово што ке биде за второ сакам жеснко :) од секој пол по едно хахахха

На nevesta и elena.mak им се допаѓа ова.
  11. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    и мене така ме зафркна докторот пред 10 год првото детенце ми је зенско за фторото ама кај друг доктор бев и во 5 месец ми вика зенско це имас пак така си се израдувавме дома и на церками и викаме це имас дада це имас дада а таа сакам бато :D ( ама сакавме маско да биди) и во 7 месец ми вика це имас синце и кога се порадив прво со гледавме бесе дали има куренце или дунде и ( синце) си родив....а сега сум за трето кај трет доктор и едвај цекаме да ни кази какво це ни дај господ дали дунденце или куренце ама нај вазно е да е зиво и здраво :inlove:

На Danni79, Vetruska, elena.mak и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Vetruska

Vetruska Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    791
    Допаѓања:
    494
    Мене од многу рано ми кажаа дека е машко. А на претпоследниот преглед сега кога бев во Систина докторот рече по ликот се гледа дека е машко ама сега ќе потврдиме и стварно после потврди, се виде :D И мм целиот горд-горд-горд, дека бил мајстор, вика: зарем се сомневавте што е, јас имам рецепт :rofl: :D (јас сакав девојче, така некако поинтересно ми е да ја лакирам, да ја облекувам, да и купувам шнолички), ама и момченце е убаво, многу си го сакам :) Ајде второто или третото девојче :inlove:

13. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    хахах на еден другар жена му кога беше бремена еден лекар и велеше машко е сигурен сум... друг лекар девојче сигурен сум.. се додека не се породи не знаеја шо ке имат.. на крај излезе пупа :lol:

На nevesta му/ѝ се допаѓа ова.
  14. anicka1anicka

anicka1anicka Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2013
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    222
    епа девојки јас да ве поздравам вечер одам на одмор, така да ќе ми недостигате наредниве 10 дена, бидете умни галете ги мешковците и чувајте се.кога ќе се вратам само убави работи да прочитам а вие држете ми среќа да го издржам патот и да не ми се лоши со мојов голем мешко и мојата 3 годишна принцеза да биде умна и да не прави мн. бељи, ве бакнувам и уште еднаш чувајте се

15. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    убаво да си поминеш мила..... да се вратиш со убави доживувања :hai: :)

16. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    Tи посакувам убав одмор Tебе и на твојата фам :* па кога це се вратис да ни расказис како си поминала : :*

17. ilence

ilence Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    88
    Еве и јас денес бев на ГАК и и викам на докторката види дали е женско уште еднаш,да се смирам за крај затоа што се сонувам машко бебе,а она вика-сега и оп ми извади слика со дунде,и вика сега сигурна си ,се смири,се увери :rofl: :D јас насмеана од уши до уши. И викам-Да сигурна сум и смирена ,па ми го сликаше и лиценцето и сите по дома пресрекни :lol: :rofl: :lol: :rofl: :D :rofl: уште малку време останува ееееее :lol:

На Snow-Queen и cherry-pie им се допаѓа ова.
  18. crnamacka01

crnamacka01 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2011
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    25
    ве молам,,каков крем за стомакот користевте во текот на бременоста?нели стомакот се шири..па мора некој крем,,кој е најдобар според вас?однапред фала

19. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    397
    Јас се мачкам со павловиќева измешана со ад капки(маслени) ептен е мрсна комбинацијата :lol: :D

20. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    1.079
    бекутан уље :)