ајде ПРИНЦЕЗА на мама ќе биде па вакво фустанче,па онаква блузичка,па ова не одговара со ова ееееее секој ден ке ја пресоблакаш
14.1 ми се од дозволени 3.5-10 не се малку за зал. Е сега на уринокултура ми најдоа бактерија ентерокока која треба да се третира со антибиотик но според антибиограм само пеницилинско делува ајас сум алергична на пеницилин.прослата лабораторија не показа нисто вакво и сега бас ме загризува .
Исто и мене 16 недела, а докторката си има обичај да не пишува во картонот се до вториот скрининг, што значи тек на 22 Август ќе биде официјално. А убаво се гледаше се, дунда дундосана, хахахаха!
јас сто пати и ја видов дундата на мојава, и уште сум скептична да не ми кажат кога ќе се породам „честито, добивте син“ !!!
најубаво е да кажуваат на вториот скрининг за најсигурно не ко мене што ми направија, женско 3 пати за во 21 недела да видам куре и му викам на мм аман бе нели сме напредни со технологијава како може да грешат...ама се со резерва! Сеедно ми е за првово што ке биде за второ сакам жеснко од секој пол по едно хахахха
и мене така ме зафркна докторот пред 10 год првото детенце ми је зенско за фторото ама кај друг доктор бев и во 5 месец ми вика зенско це имас пак така си се израдувавме дома и на церками и викаме це имас дада це имас дада а таа сакам бато ( ама сакавме маско да биди) и во 7 месец ми вика це имас синце и кога се порадив прво со гледавме бесе дали има куренце или дунде и ( синце) си родив....а сега сум за трето кај трет доктор и едвај цекаме да ни кази какво це ни дај господ дали дунденце или куренце ама нај вазно е да е зиво и здраво
Мене од многу рано ми кажаа дека е машко. А на претпоследниот преглед сега кога бев во Систина докторот рече по ликот се гледа дека е машко ама сега ќе потврдиме и стварно после потврди, се виде И мм целиот горд-горд-горд, дека бил мајстор, вика: зарем се сомневавте што е, јас имам рецепт (јас сакав девојче, така некако поинтересно ми е да ја лакирам, да ја облекувам, да и купувам шнолички), ама и момченце е убаво, многу си го сакам Ајде второто или третото девојче
хахах на еден другар жена му кога беше бремена еден лекар и велеше машко е сигурен сум... друг лекар девојче сигурен сум.. се додека не се породи не знаеја шо ке имат.. на крај излезе пупа
епа девојки јас да ве поздравам вечер одам на одмор, така да ќе ми недостигате наредниве 10 дена, бидете умни галете ги мешковците и чувајте се.кога ќе се вратам само убави работи да прочитам а вие држете ми среќа да го издржам патот и да не ми се лоши со мојов голем мешко и мојата 3 годишна принцеза да биде умна и да не прави мн. бељи, ве бакнувам и уште еднаш чувајте се
Еве и јас денес бев на ГАК и и викам на докторката види дали е женско уште еднаш,да се смирам за крај затоа што се сонувам машко бебе,а она вика-сега и оп ми извади слика со дунде,и вика сега сигурна си ,се смири,се увери јас насмеана од уши до уши. И викам-Да сигурна сум и смирена ,па ми го сликаше и лиценцето и сите по дома пресрекни уште малку време останува ееееее
ве молам,,каков крем за стомакот користевте во текот на бременоста?нели стомакот се шири..па мора некој крем,,кој е најдобар според вас?однапред фала