Ако и тука пишувам почесто готово ме остави маже А имам и едно ѕврле мало ко не сум во близина одма вика мамаааа
Ete me mene da se prijavam denes.Najprvo godinite,vo nedela polnam 30.Samo so dojdov od Stip.Pre preeezadovolna.Nemam zborovi za dr.Poveke od saat bev kaj nego.Najprvo razgovor komplet za se.Pa pregled na 5d.So magnetna rezonanca na mozoceto.Se e super.Kuklata moja raste.Si go kriese licenceto,se stramese.Pa posle se opusti.Si ja drzese papocnata vrvca.Ima nose ko moeto a muce na tato.Dr vika preubavo bebce.Poseben pregled koj se doplaka plus za cerviks.28mm i nesto.Kanal zatvoren so kaza super.So ogled na toa so mi e skrateno so operacija kaza ne e tolku strasno kako so sum izvadena od pamet.Epten me smiri.Kaza mozam da si izlezam na kafe,do komsii, do dukan.Bez krevanje tesko i zamoruvanje.Inace,pred da vlezam sestrata mi simna aplikacija na telefon.Posle pregled dr mi prefrli se preku ehoto na tel na aplikacijata.Super navistina i vredi sekoj platen denar.Sleden pregled kaj nego vo 7mi.Pocetok na avgust.Saka da me vidi pred svadbata na brat mi za da znam kako da se odnesuvam i da sum mirna.Za papokot,nisto strasno normalno bilo.Pocnuva da.mi izleguva veke.Me izmerija,iiiii plus 9kg
Јас сум 10 недели точно и се прашувам дали е нормално толку да ми се јаде, мислев покасно иде тоа, иначе освен замор немам други симптоми. Години 31 додека дојде бебето и 32 ке имам.
Браво.. Кога веќе се спомна на телефон да се префрлат снимките. Да не знај некоја во Плодност дали го прават тоа чудо? Многу сакам да си имам така во телл или на цд. А срам ми е да снимам. (ќе речи оваа збеснала)
Mozes da si snimas nema nisto loso.Jas sekoj pregled si go snimam.Si imam cel folder.E neznam za Plodnost kako e.
нoрмaлнo е дa ти се јaди дa кaј некoј веднaш кaј некoј пoкaснo дoaѓa тaa сoстoјбa, aмa нa сите ни се јaди мнoгу
Devojki, Gordana Petrovska mi rece vo rana bremenost analgin i paracetamol, a ponataka se osven kafetin moze. Mene paracetamol ne mi pomaga, veke imam uzasni glavobolki. So prvoto pogotovo vo 3 tromesecie bea bolki do ludilo i jas si trpev namesto da prasam sto smeam.
Јас си имам слики од царскиот Со моја дозвола ДР. ме сликаше додека го ваѓаат бебето од стомакот, како ја сече папочната врвка и сл. Околу 15 слики имам. Некои се језиви но и останувааѕ за спомен.
Женчиња некоја од вас пиша за прслуците меки лесни да не стегаат од каде купивте? Имам мака неможам да си најдам асален прслук.
Segde kaj so prodavaat dolna obleka.Jas kupiv tie ko bebi dol so gi nosevme ko pomali.Izgledaat ko sportskite za vezbanje.Meki i prijatni.Od vnatre imaat na korpite ko sungercinja epten tenki.Se vadat.
Таков носев до сега но со жешково ме поти страшно а и башка на малце провидна блузичка не ми стои убаво ич и затоа барам мек лесен да биде така мекичок малце да има синѓерче дека брадавиците лудуваат башка што болат корнат дури имам и црвени распукани стрии тук-там
Можи да си носиш усб,на него ќе ти префрлат.И јас ко одев на преглед,за првиот скрининг,др ми рече ако сакаш нареден пат носи си усб
@stevemila супеер баш ми е мило што е се супер . Така те уплашија за папот . Уживај сега без стресови и нервози . Куклата нека си ужива и расте . Колку плати се вкупно со прегледот за цервикс ?
И јас имам таков ама дека сум уште во мали месеци и тој ми смета.. А градиве ми потекоа многу, од прслук 80полн. Сега носам 90и празен. Една предност во целава работа :Блазисиму на мажите Сууупер, фала ти многу. Следната контрола ќе носам
И јас имам кратко видео и слики,природно се породив Не ги имаме покажано на никој,чисто за нас успомен