Утре сабајле со Господ напред одам во болница па ќе видиме дали ќе останам за царски. Измешани ми се многу чувства, нормално осеќам и страв по малку ама одвај чекам да си го видам бебенцето што побрзо
Aјде со лесно нека е само напред и на златцето мисли како це си го видис и како це му давас да цицка мисли позитивмо и само позитивно
Утре треба да одам во Чаир да го запознаам Др.Кировски а наредна недела во државна кај Др.Стоевски. Сеуште не знам кој ќе го одберам и освен првиот впечаток што ќе ми го остават добро би ми дошло и мислење или искуство од некоја од Вас
мамички денес бев на најубавиот преглед во цела бременост докторот ме гледаше на 4д кажа дека е се во ред со бебето и конечно ни кажа дека ке имаме момченце. Сопругот колку се израдува очињата му светнаа и ми се насмевна желбата му е остварена многу сакаше машко. После и сликички ни извади и цел ден си ги гледаме.
ете фино лепо си се препукав пица и пивце и сеа да се отепам негде!!! арно ми е дур јадам глупости, а после грижа на совест !
ahh i jas potajno se nadevam deka e masko no mislam deka ne e taka,,prvo ni e no maz mi mnogu saka da bide masko,,,sega sto saka neka bide zdravo pravo no... ke vidime vo ponedalik treba da ni kazat
Dobro vecer mamicki jas se porodiv na 4 ti tocno na termin zivi zdraavi so bebuska sme masko bebence momentalno se doime. Pozz i so lesnoo na site Ve gushkamee
честито гладиола живи и здрави да сте.конечносе олесни колку само ти беше тешко.галкај се со бебушот сега.